Surprinzător, de ajutor!

editorial

Cu siguranţă, înainte dar şi după ce aduci pe lume cea mai preţioasă comoară, începi să aduni tot mai multe obiecte, unele mai folositoare, altele mai puţin! Vei fi surprinsă, dar după ce le vei încerca, vei fi convinsă de utilitatea acestora. Pentru tine ce produs a fost mană cerească?
Cădiţa de baie – credeam la început că sunt doar nişte produse pe care dai banii şi care ocupă locul – mult loc! Totul până când a venit fetiţa noastră pe lume. O folosim în fiecare seară, în aceeaşi cameră, la aceeaşi temperatură. Deja este nevoie să trecem la o cădiţă mai mare!
Iniţial am crezut că un balansoar cu vibraţii şi melodii înseamnă bani aruncaţi pe fereastră, dar am constatat ulterior că este magic. Exact când aveam nevoie să mănânc un pic sau să-mi fac un duş, a venit în ajutorul meu, la fix!
Port-bebe-ul a fost iniţial un eşec. Iubita mea micuţă adoră căruciorul şi pare că nimic nu este mai comod pentru ea, când vine vorba de plimbare în aer liber. Însăăăă, am insistat cu port-bebe-ul, mai ales că am unul excelent şi nu aş fi vrut să nu ne bucurăm de el. Acum se calmează de fiecare dată când o port aşa, are o stare calmă când mă simte aproape şi ar rezista acolo şi o zi întreagă.
Protecţia pentru saltea părea a fi ceva total nefolositor… aparent! Atunci când bebe udă scutecul prea mult, această protecţie ne-a ajutat să păstrăm salteaua curată! Recomand!
Caruselul muzical nu a funcţionat în primele 2 luni şi jumătate, asta pentru că pe micuţa mea nu o interesa aspectul (nici vizual, nici cel auditiv). La început era fascinată de sunetele albe şi numai aşa adormea, însă ulterior a început să se împrietenească destul de mult cu dragul ei carusel! Acum vorbeşte cu el şi este fascinată de toate sunetele şi mişcările pe care le produce!
Perna de alăptat a fost o vreme doar un suport pentru capul obosit al soţului! De când bebe a câştigat în greutate considerabil, recunosc că nu mă mai pot dezlipi de acest produs. Spatele meu îmi mulţumeşte de fiecare dată!
Jucărioare dubioase – deşi le-am numit aşa, pentru că aşa par la prima vedere, am aflat că au rostul lor. Fetiţa mea are un elefănţel care arată ciudat şi nu am crezut vreodată că o să-l îndrăgească; însă am constatat că este construit de aşa natură încât poate fi prins în mânuţele sale mici, are inel gingival, urechi foşnăitoare, un inel de plastic pe care sunt înşirate tot soiul de forme geometrice… Ce să mai?! O enciclopedie de jucărie!

Cu drag,
Echipa CSP

Comments

comments