Toamna asta se poartă pielea perfectă!

noutati-4

Ei bine, vacanţele mai lungi sau escapadele frumoase de vară se cam apropie de final, leneşa toamnă luând locul verii pline de energie. Zilele lungi şi caniculare dar şi nopţile pierdute în distracţie ţi-au făcut bine pe parte psihică, însă în ceea ce priveşte pielea… hmm, a fost destul de dur! Ca să nu mai spun că, mai mult ca sigur, crema ta anti-rid a ocupat un loc secundar vara asta!
Ultimele zile care au rămas din vară, pot reprezenta momentul ideal pentru a-i acorda pielii tale atenţia bine-meritată şi a-ţi readuce tenul la forma perfectă prin: tratarea unor probleme care au apărut în urma verii, pregătirea pielii pentru sezonul rece sau stabilindu-ţi ca ţel o apariţie mirobolantă pentru sărbătorile de iarnă!
Dacă îţi stabileşti o rutină zilnică care să reprezinte planul tău de revenire după vară, atunci ai mai multe şanse ca pielea ta să se recupereze mai rapid.
După sezonul cald, pielea este deshidratată, ternă, aspră, ridurile pot fi accentuate. Ajută-ţi tenul să-şi recapete tonusul urmând câţiva paşi esenţiali: demachiază-te zinic – chiar dacă nu foloseşti produse de machiaj, îndepărtezi impurităţile; curăţă pielea în profunzime prin exfoliere – acest procedeu înlătură celulele moarte, favorizând regenerarea celulară şi îmbunătăţind absorbţia produselor de îngrijire; aplică măşti hidratante sau care reduc sebumul (în funcţie de tipul tău de ten); aplică de 2 ori pe zi creme hidratante sau antirid, adecvate pielii şi vârstei tale. Nu uita să aplici crema pe faţă, gât şi decolteu, căci toate aceste zone, în timp, trădează vârsta!
În cazul în care te confrunţi cu neplăcerile înmulţirii pistruilor, tenului prea închis la culoare sau apariţiei petelor hiperpigmentare, aşteaptă sezonul rece pentru a începe corectarea acestor probleme, altfel soarele împreună cu produsele depigmentante pot aduce agravări. Trebuie să ştii că, deşi nici cele mai straşnice eforturi nu-ţi pot proteja pielea 100 la sută, protecţia UV este la fel de importantă şi în timpul toamnei şi al iernii.
Reîncepe dieta – Este binecunoscut faptul că ceea ce mănânci se oglindeşte în felul în care arăţi! Orice concediu dă un pic peste cap dieta cu care am fost obişnuiţi în timpul anului, tocmai de aceea este bine să revii la vechile obiceiuri, sănătoase, desigur! Tenul tău are nevoie, mai mult ca niciodată, de vitamine, antioxidanţi şi fibre.

Mergi la dermatolog! Este foarte important să conştientizezi că trăim într-o lume cu multe pericole în ceea ce priveşte sănătatea noastră. De asemenea, după fiecare vară, se descoperă tot mai multe tipuri de cancer de piele, iar un examen realizat de către un profesionist îţi poate salva viaţa. Programează-te la dermatolog pentru o analiză de rutină a tenului tău, după perioada verii!

 

ISOLISS acţionează acum pentru întârzierea primelor riduri!

Complexul exclusiv anti-îmbătrânire Uriage din produsele ISOLISS acţionează în armonie cu pielea, cu rezultate dovedite clinic!
Conţinut ridicat de apă termală Uriage are efect intens hidratant şi de refacere a barierei cutanate, pigmenţii Soft Focus şi 2% Acid Glicolic stimulează reînnoirea celulară şi conferă strălucire şi prospeţime pielii, complexul energizant (vitaminele C şi E, creatină, anti-hialuronidază, acid hialuronic) optimizează metabolismul celular şi previne apariţia ridurilor. Produse fără parabeni, hipoalergenice, noncomedogenice, adecvate fiecărui tip de ten!

Comments

comments