Tommee Tippee Cană cu pai

promo-44

După vârsta de 6 luni medicii recomandă părinţilor să introducă gradual şi alte recipiente decât biberonul. Cum ar fi o cană cu pai, cu cioc moale sau chiar un pahar al lor (dupa 1 an). Nu insistaţi foarte mult dacă îi provoacă disconfort major, unii copii sunt foarte atasaţi de biberon. După 1 an, pot începe treptat să bea din căni, unul dintre motive fiind că astfel pot bea aceeaşi cantitate de lichid ca aceea din biberon într-un timp mult mai scurt.
Cel mai recomandat este să folosiţi căniţa cu pai, care nu numai că favorizează poziţionarea corectă a limbii micuţului, întărind astfel musculatura gurii, şi ajutând la dezvoltarea limbajului, dar de asemenea, scade riscul de a vărsa lichid şi de a se uda pe hăinuţe. Plus că cel mic se va distra teribil ronţăind paiul atunci când nu consumă apa sau sucul din interior.

Cum îl înveţi pe cel mic să bea cu paiul.
Ia un pai, pune-l într-un vas cu apă, acoperă cu degetul capătul exterior şi ridică-l. Apa va fi prinsă în pai. Joacă-te cu micuţul tău, ridicând degetul de pe pai, eliberând apa în guriţa lui. Astfel în mintea lui se va face asocierea între PAI şi LICHID. Va trebui să jucaţi acest joc câteva zile. Atunci când observi că la vederea paiului micuţul tău începe să deschidă automat guriţa, taie paiul mai scurt (pentru a diminua efortul piticului) şi pune-l într-un pahar cu apă. Sigur, trebuie să ţii bine paharul pentru a evita să se verse (sau să fie vărsat). Acum probabil că cel mic va reuşi să bea apă cu paiul din pahar. În următoarele zile, creşte lungimea paiului puţin câte puţin.
O altă metodă de a-l învăţa să bea cu paiul este să umpli o pungă cu apă, să faci o mică gaură în ea şi să bagi paiul pe acolo. Când micuţul pune paiul în gură, apasă uşor punga, şi astfel cel mic va face legătura între pai şi lichid.

 

Cana Active Cu Pai Explora este special concepută pentru a ajuta copiii să înveţe să bea cu paiul. Nu permite vărsarea lichidului. Prevăzută cu pai din silicon moale şi blând cu guriţa copiilor şi capac de închidere igienic.
– Tehnologie Easiflow® – cana este prevazută cu o supapă care permite copilului să regleze fluxul lichidului în funcţie de necesităţi, dar nu permite vărsarea acestuia din cană, evitând astfel situaţii neplăcute.
– Capacul poate fi schimbat cu capacul Cănii Active Sport sau al Cănii Active Sipper.
– Material izolant ce păstrează băuturile reci sau calde mai mult timp.
– Capacitate 300 ml – potrivită pentru plimbări lungi.
– Poate fi spălată în maşina de spălat vase
– Recomandată pentru copiii de la 12+ luni.
– 0%BPA.
Pachetul include:
1 x Cană Active Cu Pai Explora 300 ml
Culori: albastru şi roz
Compatibilitate: capac Cană Active Sport şi capac Cană Active Sipper

Comments

comments