Trucuri pentru un corp frumos

frumusete-dec

Procedurile cosmetice şi estetice pentru obţinerea unui aspect proaspăt sunt cele mai solicitate în această perioadă. Măştile cu caviar şi cu aur, injecţiile cu acid hialuronic şi cu botox, remodelarea corporală şi albirea dinţilor sunt metode cu efect imediat.

Tratamentele cosmetice care au în componenţă ingrediente preţioase au preţuri mai mari comparativ cu tratamentele cosmetice obişnuite, dar sunt considerate mai eficiente şi mai sigure, pentru că nu dau reacţii alergice şi nu irită tenurile sensibile.

Pentru a fi eficiente, tratamentele faciale pe bază de aur trebuie să fie aplicate respectând anumiţi paşi. Iniţial, se face un peeling, apoi se aplică o mască pe bază de colagen, un ser nutritiv care trebuie să conţină vitamine, oligoelemente şi enzime, iar la final se aplică o mască ce conţine pulbere de aur şi miere. După tratament, tenurile obosite sunt revitalizate iar, pe lângă efectul calmant şi antialergic, pulberea de aur conferă şi strălucire pielii.

Fiindcă are proprietăţi nutritive şi hidratante, caviarul este indicat pentru tratarea tenurilor ridate, obosite şi terne. Acestea îşi pot recapăta prospeţimea şi aspectul luminos şi după un singur asemenea tratament.
Efectul se datorează concentraţiei mari de proteine care tonifică pielea, având efect de lifting. În plus, pielea dobândeşte un aspect neted şi satinat.
Orice problemă a părului sau a scalpului trebuie înlăturată. Aşadar, în funcţie de problemele individuale pe care le ai, foloseşte măşti naturale pentru îngrijirea părului, creşterea rezistenţei acestuia, regenerarea lui sau înlăturarea mătreţii.
Chiar dacă în sezonul rece se poartă mai mult pantalonii, totuşi poate doreşti să îmbraci o rochie sexy de Crăciun sau Revelion iar aceste momente nu trebuie “afectate” de prezenţa celulitei. Optează pentru câteva minute de sport pe zi, pentru mersul pe jos şi tratamente cosmetice anticelulitice – creme, împachetări, comprese. Chiar dacă timpul până la mult aşteptatele sărbători nu mai este foarte lung, totuşi merită să faci eforturi pentru frumuseţe.

Profită de limitele impuse de postul alimentar şi încearcă să realizezi o dietă de post. Redu cantitativ mesele, consumă alimente cu indice glicemic mic şi mizează în special pe alimentele bogate în vitamina C. Bea multe ceaiuri calde care să te vor ajuta să rezişti mai uşor în faţa frigului şi elimină zahărul din alimentaţie.

Comments

comments