Uber și Bebe Tei încheie un parteneriat pentru siguranța copiilor în trafic

uber_family-cover

  • Uber și Bebe Tei dotează mai multe mașini ale partenerilor Uber din București cu scaune auto pentru copii
  • Serviciul Uber Scaun pentru Copil este disponibil momentan în București și este una dintre puținele alternative sigure pe care părinții le au pentru a transporta copiii în oraș.

Uber și Bebe Tei au încheiat un parteneriat pentru a crește disponibilitatea serviciului Uber Scaun pentru Copil în București. Astfel, mai multe maşini de pe platforma Uber vor fi dotate cu scaune auto pentru copii, certificate ECE R44/04, conform normelor europene.

Conform legislaţiei europene și a codului Rutier din România, copiii care au până la 1 metru și 35 de centimetri înălţime pot fi transportați cu automobilul numai dacă sunt așezați în scaune sau pe nişte perne special concepute pentru micii pasageri. În prezent, Uber Scaun pentru Copil este una din puţinele opţiuni pentru transportul copiilor în condiţii de siguranţă, atunci când părinţii vor să renunţe la mașina personală.

“Nu este întotdeauna ușor să te deplasezi în siguranță prin oraș alături de copilul tău. Împreună cu Uber, ne dorim să facem această alternativă accesibilă pentru cât mai mulți părinți responsabili și să ne asigurăm că mai mulți copii pot să călătorească în mod corespunzător, pentru a ajunge în siguranță la destinație”, declară Marian Ciubotaru, Project Manager Bebe Tei.

Siguranţa pasagerilor este o prioritate pentru noi, la Uber și este cu atât mai importantă atunci când vorbim despre copii. Am lansat serviciul Uber Scaun pentru Copil în urmă cu mai bine de un an și cererea a fost din ce în ce mai mare. Ca urmare, ne bucurăm să anunțăm astăzi parteneriatul cu Bebe Tei, care, alături de partenerii noștri de top, ne va ajuta să oferim un serviciu cât mai sigur pentru mai mulți copii” a spus Irina Scarlat, Marketing Manager, Uber România.

 

nestle-naturnes-opinonÎn plus, în următoarele zile, părinţii care vor folosi opțiunea Uber Scaun pentru Copil vor putea găsi în mașină și un cadou de la Nestle Baby – piureurile Nestle NaturNes, îmbogățite cu Vitamina C și fără zahăr adăugat, și gustările pe bază de lapte logolino, bogate în Calciu, Zinc și Magneziu, ideale pentru călătoriile scurte.

Scaunele sunt pentru copii care au între 9 și 18 kg (vârsta copilului poate varia, este important însă ca greutatea să corespundă capacității scaunului). Tariful pentru UberChildSeat este tariful standard uberX (1.3 lei tarif de bază + 1.3 lei tarif pe km + 0.22 tarif pe minut), la care se adaugă o taxă suplimentară de 10 RON. Tariful minim este de 12 lei, iar taxa de anulare este de 8 lei. Astfel, o cursă din Piața Victoriei până la magazinul BebeTEI din Lacul Tei va costa aproximativ 18 lei, iar o cursă din Piața Unirii până în Parcul Herăstrău va costa aproximativ 25 de lei.

Mai multe detalii, pe blog.

 

Despre Bebe Tei

Bebe Tei este un magazin specializat în comercializarea articolelor pentru bebeluși și copii (puericultură mică și mare, lapte și mâncare pentru bebeluși, mobilier, jucării, cărucioare, scaune auto, etc). Vizitele în magazinele Bebe Tei din Sun Plaza și Lacul Tei sunt o adevărată experiență și o incursiune într-un univers al celor mici, unde găsești tot ceea ce ai nevoie pentru copilul tău, la prețuri accesibile. Îi găsești online pe https://comenzi.bebetei.ro/ și pe pagina de Facebook.

Despre Uber

Misiunea Uber este să facă transportul în mediul urban la fel de accesibil ca apa curentă – peste tot,  pentru toata lumea. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă – cum poți comanda o cursă la atingerea unui buton. Șase ani și peste un miliard de curse mai tarziu, Uber își propune să rezolve o provocare și mai mare: reducerea poluării și a aglomerației urbane, aducând mai mulți oameni în mai puține mașini. Din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti, cu trei servicii: uberX, UberSELECT şi Uber Child Seat.

uberfamily_printscreen

Comments

comments