Un curs foto pentru părinți

cum-a-fost-la-fotografiem-copilul

Revista Copii şi Părinţi a reunit, într-un cadru intim, câţiva părinţi şi viitori părinţi şi le-a oferit un curs foto special, moderat de fotografa Andreea Guţiu, specializată pe fotografia de copil. Întâlnirea a avut loc la Magazinul F64, joi, 23 aprilie.

Apariţia unui copil în viaţa noastră trezeşte sentimente de nebănuit. Întreaga atenţie se îndreaptă brusc în direcţia copilului şi suntem 100% atenţi la nevoile acestuia. Nu e nimic mai frumos decât imortalizarea fiecărei etape, fiecărui moment important din evoluţia micuţului. Pentru asta facem poze – multe poze, pe care le adunăm în albume, le imprimăm, le distribuim, le arătăm prietenilor.
Facem fotografii cu telefonul, cu aparate DSLR, cu aparate foto foarte sofisticate, pentru că ne dorim să iasă perfect! De aceea ne-am gândit să le oferim părinţilor într-un singur curs, toate sfaturile de care au nevoie, să-i învăţăm să folosească uneltele pe care le au la îndemână, astfel încât să obţină cele mai bune cadre.

Andreea Guţiu, specializată pe fotografia de copil, a susţinut cursul bazat pe următorul program de eveniment: Copilăria (sentimente, emoţii, trăiri, amintiri), reguli de fotografiere, compoziţie (atenţie la fundal, umplerea cadrului), lumina, pregătirea (recuzită, haine), fotografierea pe etape de vârstă, trucuri pentru a surprinde expresia perfectă, despre aparatul de fotografiat (smartphone, tabletă, aparat clasic, compact, DSLR), trucuri de utilizare a aparatului foto

Pe lângă socializare, un bufet cu delicatese şi foarte multe poze, invitaţii noştri s-au bucurat de un moment special, şi anume interacţiunea directă cu partenerii noştri, care au avut spaţiu pentru expunerea produselor, acesta fiind la îndemâna părinţilor pentru testare la faţa locului.
Participarea a fost gratuită. Evenimentul a avut loc în Magazinul F64 (B-dul Unirii nr.45), ora 18:00.
Durata cursului a fost de 2 ½ ore.

Mulţumim partenerilor:
9 luni, Bebe Brands, Uriage, Vavian Pharma, Pufies, şi în mod special: Bebe Tei, Uca Studio şi gazdei noastre: Magazinul F64.
Organizator: Revista Copii şi Părinţi