Un ten curat, de nota 10!

promo_uriage

Conform cercetătorilor, octombrie este luna de top în ceea ce priveşte acneea. Nouă ne place să fim “cu faţa curată” tot timpul, drept urmare îţi vom împărtăşi ce ajută tenul să fie cât mai curat!
Este foarte important să îţi păstrezi tenul sănătos şi prin asta să înţelegi că este esenţial să îţi cureti tenul de două ori pe zi, pentru a înlătura impurităţile, celulele moarte şi sebumul în exces. Foloseşte întotdeauna produse de igienă şi îngrijire specifice tenului cu tendinţă acneică. Aceste produse reglează excesul de sebum, diminuează flora bacteriană, elimină comedoanele şi eliberează porii.
În ceea ce priveşte hidratarea, se ştie că majoritatea cremelor anti-acnee conţin ingrediente care usucă pielea, de aceea este bine să foloseşti o cremă hidratantă pentru ten acneic care previne descuamarea pielii. Orice lamă poate avea două tăişuri, aşadar uită-te cu atenţie pe etichetă, deoarece există creme pentru tenuri grase, mixte şi uscate. Să o alegi pe cea potrivită pentru tipul tău de ten!
Foloseşte produsele de machiaj potrivite pielii tale – Pe cât posibil, încearcă să eviţi un machiaj care să îţi încarce tenul prin folosirea fondului de ten, a pudrei compacte sau a blush-ului. Dacă totuşi eşti dependentă, caută cu atenţie produse cosmetice cu ingrediente noncomedogenice, adică cele care nu închid porii şi prin urmare nu favorizează apariţia punctelor negre. Citeşte cu atenţie lista ingredientelor de pe etichetă, înainte de a cumpăra produsul!
Nu-ţi atinge faţa – Probabil că nu îţi dai seama şi asemenea gesturi se pot controla mai greu, dar este bine să încerci să fii mai atentă şi să nu mai duci mâinile la faţă, sau să-ţi sprijini obrazul în palme. Nu numai că bacteriile se împrăştie mult mai repede, dar poţi contribui la iritarea şi mai intensă a tenului deja inflamat. Cu atât mai mult nu are rost să menţionez că nu este bine să-ţi storci coşurile, deoarece asta conduce la o infectare de amploare şi mai mare şi pot lăsa semne nedorite.

 

URIAGE HYSEAC RESTRUCTURANT 40ml
Hidratează, restructurează şi calmează pielea uscată, agresată de tratamente antiacneice locale sau orale, graţie acizilor graşi esenţiali (Omega 3 şi 6 Ceramide şi fitosteroli conţinuţi în brevetul exclusiv Cerasterol-2F) şi proprietăţilor intens hidratante, calmante şi cicatrizante ale apei termale Uriage, într-o formulă perfect adaptată tenului cu tendinţă acneică.

Comments

comments