URIAGE – Singura apă termală care se poate utiliza pe mucoase!

 

martie-noutati-2014

Apa Termală Uriage te face sa beneficiezi de o adevărată cură de oligo-elemente şi săruri minerale! Proprietăţile ei unice o diferenţiază net de celelalte ape termale cu adresabilitate dermatologică:
– are cel mai mare conţinut de săruri minerale şi oligo-elemente dintre toate apele termale (11 000mg/l), concentraţia lor fiind similară cu cea a fluidelor din corpul uman;
– este izotonică – respectă talia şi integritatea celulelor, fiind tolerată ca un adevărat ser fiziologic natural, de aceea este singura care se lasă să acţioneze fără a îndepărta surplusul;
– are pH fiziologic;
– este 100% naturală şi bacteriologic pură, hipoalergenică, sterilă;
– cantitatea mare de calciu (600mg/l) ajută în cazul iritaţiilor, alergiilor cutanate, eritemului solar.

Gamele conţin produse hipoalergenice, non-comedogenice, fără parabeni, cu formule galenice inovative, având ingrediente active de origine naturală sau obţinute prin cele mai avansate procese biotehnologice. Fiecare produs respectă cu stricteţe standardele industriei farmaceutice pentru a garanta eficacitatea dermatologică şi un nivel maxim de toleranţă.
În dermatologie este recomandată pentru toate tipurile de piele, chiar şi pentru cele mai sensibile şi reactive, în eczeme, tratamente anti-acneice, rozacee, cuperoză, atopie, dermite seboreice, cicatrici, piele agresată post-acte chirurgicale.

Apa termală Uriage are proprietăţi hidratante, anti-iritante, anti-inflamatorii, anti-radicalare, cicatrizante şi filmogene dovedite clinic!

Datorită compoziţiei excepţionale, apa termală Uriage este singura care se poate utiliza, de la vârsta de nou născut, pentru igiena nasului şi ochilor. Fluidifică secreţiile, elimină alergenii şi/ sau agenţii patogeni, hidratează mucoasele cu maxim de toleranţă.

2 produse adaptate tuturor vârstelor: Isophy picături 5ml x 18 unidoze – de la naştere, Isophy Spray 100ml – de la vârsta de 1 an.

SFAT

Apa termală Uriage este ingredientul principal al întregii game de produse, este 100% naturală, bacteriologic pură, isotonică, are pH neutru, şi are cel mai mare conţinut de săruri minerale şi oligo-elemente. Totodată, apa termală Uriage este hidratantă, calmantă, cicatrizantă şi are efect antioxidant. Poate fi folosită şi în pediatrie în dermatitele pleoapelor şi în iritaţiile periorale, în eritemul fesier, rinite alergice, dar şi pentru igiena ochilor bebeluşilor.

Comments

comments