Vine barza! Tătici celebri din 2018

Prințul William, John Legend și Alec Baldwin au în comun nu doar celebritatea. Anul acesta, vor deveni din nou tătici. Și, chiar dacă nu sunt la prima experiență, bucuria rămâne aceeași. Pentru că, atunci când vine un copil în viața unui cuplu, fericirea e la fel de mare, indiferent că mami sau tati sunt sau nu celebri.

La Casa Regală a Marii Britanii se vor auzi din nou scâncete

Prințul William, Duce de Cambridge, va fi din nou tătic! Este știrea care a pus pe jar tabloidele în 2017 și care continuă să stea pe prima pagină și în 2018. Prima informație legată de cea de-a treia sarcină a lui Kate Middleton a fost publicată în noiembrie, anul trecut. „Catherine a spus că și-ar dori să nască acasă. A discutat deja cu William și o susține în acest sens“, informează o sursă exclusivă, pentru site-ul glamourmagazine.co.uk. Decizia lor ar avea următoarele argumente: George și Charlotte, ceilalți doi copii ai cuplului regal, vor fi încântați să participe la eveniment și, în plus, Kate va fi ferită de camerele curioase ale paparazzilor. Dreptul la intimitate este un lucru perfect normal, indiferent de statut. Perioada sarcinii vine oricum la pachet cu o mulțime de emoții și stări, prin urmare, alegerea viitoarei mămici este justificată. Bebelușul se va naște în aprilie, adică în curând, și, mai mult ca sigur, va fi un nou subiect fierbinte pentru publicații online, ziare sau reviste.

John Legend și Chrissy Teigen, o familie cu cântec

Cântărețul John Legend, cu numele lui real John Roger Stephens, este un alt tătic celebru al anului 2018. John Legend a câștigat zece premii Grammy, un Glob de aur și un Oscar pentru piesa „Glory“ din „Selma“. Dar melodia lui de suflet rămâne „All Of Me“, compusă special pentru frumoasa Chrissy Teigen, cu care s-a căsătorit pe 14 septembrie 2013, după 6 ani de relație. La doi ani de la căsătorie, cuplul a anunțat că vor avea un copil, o fetiță. I-au spus Luna Simone Stephens. Iar pe 21 noiembrie 2017, au dat lumii o nouă veste: vor fi iar părinți, de data asta, de băiețel. Formula este completă, așadar. Referitor la numele pe care îl vor da bebelușului, Chrissy și John preferă discreția, nu au oferit informații în acest sens, așa cum nu au dezvălui nici luna când micuțul va veni pe lume. „E greu să alegi un nume. Am învățat de-a lungul vieții să nu-ți împărtășești ideile. Dacă ai o idee, se va găsi cineva care să îți spună: <<Nu, nu e ok, știu o persoană din liceu cu numele ăsta care a fost luată mereu la mișto de colegi>>“, a declarat Chrissy pentru E! News. În concluzie, important e ca bebe să fie bine, iar John Legend inspirat. Pentru că vrem să se repete succesul piesei „All Of Me“!

La 60 de ani, tată pentru a cincea oară

Pe 3 aprilie, actorul Alec Baldwin împlinește 60 de ani. O vârstă foarte rotundă, nu? Ei bine, pare și vârsta perfectă pentru a deveni din nou tată. Alec Baldwin se întoarce în primăvara asta la biberoane și suzete. Soția lui, Hilaria Baldwin, cu 26 de ani mai tânără decât el, este însărcinată pentru a patra oară. Alec Baldwin are un copil din mariajul cu Kim Basinger, cu care a format un cuplu timp de 9 ani, iar cu Hilaria, trei: Carmen, Rafael, Leonardo. Imaginea postată de Hilaria pe pagina ei de Instagram, pentru a da internauților vestea cea mare, a dat peste cap rețelele de socializare. Este absolut adorabilă! În ea apar cei trei prichindei Baldwin, culcați pe burtica mamei, alături de tată și de patrupedul familiei. A fost postată pe 3 noiembrie 2017 și a strâns rapid zeci de mii de vizualizări. Pagina de Instagram a Hilariei este, în altă ordine de idei, foarte vizitată. Instructoare de yoga, soția lui Alec Baldwin postează și scurte video-uri din timpul exercițiilor de yoga, momente de familie, multe imagini cu cei mici, clipe din viața de zi cu zi. A devenit, datorită familiarității ei, foarte iubită de vizitatori. Sigur, mariajul cu Alec Baldwin a făcut-o cunoscută, dar Hilaria și-a câștigat simpatia și prin felul ei de-a fi. Probabil că asta l-a atras și pe actor la ea, exceptând, evident, factorul vârstă.

Foto: pixabay.com, Instagram

Comments

comments