6 locuri de aventură pentru copii şi părinţi!

promo-bucovina-iulie

Ce ar fi să ne luăm avânt şi să facem o mică escapadă alături de copiii noştri în weekendurile frumoase ce vor urma? Mişcarea în aer liber şi amuzamentul alături de cei dragi sunt adevăraţii inamicii ai stresului şi oboselii pe care le acumulăm în timpul săptămânii.
Iată de ce locurile de distracţii de lângă Bucureşti sunt cea mai bună variantă de recreere atunci când nu putem pleca într-un weekend la munte sau la mare şi mai avem de aşteptat până la vacanţă. În plus, ieşitul din casă ne salvează copilul de interminabilele ore în faţă calculatorului.
O parte minunată a locurilor de distracţii în aer liber este că ne împing să ne înviorăm puţin spiritul de aventură şi să ne ajutăm copiii să capete curaj şi încredere în forţele proprii. Nu e de neglijat nici faptul că astfel de activităţi mai înlătură din efectele sendetarismului meseriilor moderne.

Haideţi să vedem împreună care sunt locurile unde ne aşteaptă cele mai amuzante provocări:

Ferma Animalelor
Vă e dor de vacanţele petrecute la bunici? La numai 4,5 km de Cora Pantelimon, veţi găsi un loc ce vă va părea familiar de la prima vizită. Pe o suprafaţă totală de peste 2,5 de hectare puteţi vedea toate animalele din ograda bunicilor, cei mici pot face echitaţie, se pot plimba cu poneii şi se pot juca în spaţii dedicate în deplină siguranţă.
Dacă vă prinde ora prânzului, puteţi lua masa la “Căpriţele Pofticioase”, restaurantul fermei.

Zborul cu balonul
Iată ceva cu adevărat inedit: să pluteşti peste câmpii în balonul cu aer cald. Dacă zburaţi prima dată, veţi primi şi diplomă pentru curajul mobilizat de care daţi dovadă. Preţurile acestei minunate experienţe variază în funcţie de numărul de persoane, de la 150 de euro de persoană până la 200 de euro. În general, preţul total al unui zbor se împarte la numărul de persoane care călătoresc în balon. Mai multe detalii găsiţi pe balonro.ro sau inair.ro

Divertiland Aqua Park
Tobogane cu apă, piscină cu valuri, locuri de joacă pentru cei mici, restaurante şi magazine. Ce poate fi mai plăcut pentru o zi de weekend? Parcul se află aproape de zona comercială Militari. Preţul unui bilet de intrare pentru adulţi şi copii sub 1,20 m este de 50 de lei în cursul săptămânii şi 80 de lei în weekend. Studenţii plătesc 40 de lei în cursul săptămânii şi 70 de lei în weekend.

Edenland
Edenland se află la 20 de km de Bucureşti, pe str. Cantonului, Baloteşti. Cei mari şi cei mici pot face trasee în copaci, tir cu arcul, ping pong, paintball, eden jump şi multe altele. Veţi putea chiar să închiriaţi o căsuţa în copac pentru patru persoane. Accesul cu băuturi şi mâncare din afară parcului este interzis conform regulamentului. Mai multe detalii găsiţi la edenland.ro

Aventura Parc Comana
Cei care vor să simtă adrenalina au toate motivele să vină Comana, aflată la 35 km de Bucureşti! Curajoşii pot trece cu tiroliana peste lac sau pot face escaladă pe pereţi. Dacă vreţi un moment de linişte, va puteţi plimba cu barca, bicicleta sau trăsura, oprindu-vă să luaţi prânzul la restaurantele din zona de pe malul apei.
Tarifele variază între 10 lei o trecere cu tiroliana peste lac şi 120 de lei o plimbare cu trăsura. Aici sunt şi locuri de cazare dacă doriţi să rămâneţi peste noapte.

Artha Park
La 30 km de Capitală, la intrarea în Snagov Sat, după satul Ghermăneşti, se găseşte Artha Park un loc în care puteţi face off road cu bicicletele. Alte opțiuni: golf, picnic, plimbare cu caiacul, echitaţie. Găsiţi şi loc de joacă pentru copii, terasă, zonă de lounge, foişoare. Pentru o plimbare cu bicicleta personală tariful este de 20 de lei pentru 2 ore sau 35 de lei pe zi, iar închirierea unui caiac pentru o persoană este 25 de lei pe oră.
Orice opțiune veţi alege, nu uitaţi să va îngrijiţi de hidratare. Mişcarea şi hidratarea sunt prietenii cei mai buni ai sănătăţii.

Din dragoste pentru copii, Bebe Bucovina a creat o cutiuţă cu robinet din care copilul îşi poate umple singur sticluţa de călătorie şi poate porni în marea aventură.