Accesorii utile în alăptare!

promo-lansinoh-martie

Alăptarea este unul dintre cele mai mari cadouri pe care i le poți face copilului tău. Laptele matern oferă beneficii atât mamei cât și copilului. Apropierea dintre mamă și copilul care este alăptat ajută la formarea unei legături incredibile ce îi oferă bebelușului o senzație de confort și securitate. Laptele matern este ușor de digerat  și oferă nutrienți esențiali, vitamine, proteine, grăsimi și anticorpi care ajută copilul să se dezvolte atât fizic cât și neurologic. Cercetările au demonstrat că alăptarea protejează copilul împotriva alergiilor, scade șansele apariției unor boli grave și este mai puțin predispus la îmbolnăviri.

Există situații însă în care mama trebuie să apeleze și la alte metode de a colecta laptele. Printre acestea se numără:

  • Sâni angorjați: colectarea este importantă deoarece aceasta ajută la golirea sânilor iar copilul se poate atașa mai ușor la sân pentru a se putea hrăni;
  • Întoarcerea mamei la muncă, situație în care aceasta îi poate oferi celui mic nutrienții de care are nevoie chiar dacă nu este acasă;
  • Copilul nu se hrănește bine;
  • Copilul s-a născut mai devreme iar mama trebuie să stimuleze apariția laptelui pentru atunci când bebelușul va putea fi alăptat.

Cea mai utilizată metodă de colectare folosită de mame este pompa pentru sâni. Aceasta este un dispozitiv esențial deoarece oferă rezultate rapide și ajută la golirea sânilor între alăptări, sau la colectarea laptelui matern atunci când mama nu poate alăpta.
Pompa de sân electrică Lansinoh este concepută cu ajutorul experților în alăptare să mimeze modul natural de sucțiune al bebelușului, pentru o colectare eficientă a laptelui matern, fără durere sau disconfort. Poți personaliza cu ușurință ritmul de colectare datorită celor 6 nivele de sucțiune ajustabile.
Biberoanele Lansinoh fac parte din gama pentru alăptare și au fost concepute ca un sprijin pentru mamele care, din diverse motive, nu pot fi alături de copil pentru o anumită perioadă de timp. În acest fel, procesul alăptării nu este întrerupt iar bebelușul beneficiază cât mai mult timp de beneficiile laptelui matern. Este dovedit clinic că tetinele biberoanelor Lansinoh încurajează mișcările peristaltice învățate de copil la sânul mamei. Acestea imită sucțiunea instinctuală pentru o dezvoltare oral-facială naturală. Tetina acestuia este realizată din silicon moale, cu două texturi diferite iar vârful acesteia permite copilului să regleze fluxul de lapte, se întinde și se flexează pentru o compresie optimă. Liniile verticale din silicon din interiorul acesteia consolidează structura acesteia, eliminând riscul aplatizării în timpul suptului.

…află mai multe lansinoh.nextstep.com.ro