Adori să găteşti?

promo-dalles

“A journey in Italty with Patrizia Paglieri by DallesGO & Mega Image” este un curs excepţional, care îţi oferă ocazia de a descoperi secretele bucătăriei italiene, de la Patrizia Paglieri, proprietara unuia dintre cele mai renumite restaurante din Capitală şi totodată una dintre cele mai cunoscute şi apreciate Chef. Patrizia, a cărei notorietate depăşeşte graniţele ţării sale, s-a născut la San Remo şi face parte dintr-o familie cu tradiţie în haute cuisine. A gătit pentru Giani Morandi, Joe Cocker, Liza Minelli şi alte personalităţi care   i-au trecut pragul şi se bucură de apreciere ca Chef atât în România, cât şi în ţara natală. Cursul promite o experienţă delicioasă pasionaţilor de cooking şi gurmanzilor cu abilităţi de chef. Alături de Patrizia şi cu sprijinul partenerului Mega Image, cursanţii DallesGO se vor îmbarca într-un voiaj culinar pasionant, în care gătitul înseamnă know-how, deprindere, creativitate, trucuri dar şi distracţie.
Patrizia – O prezenţă spirituală şi charismatică, Patrizia a ajuns în România în 1999, alături de familia sa, aducându-şi cu ea pasiunea pentru gastronomie şi dorinţa de a investi inteligent în cuisine. De la un mic şi cochet bistro în Mogoşoaia, Patrizia şi-a continuat voiajul culinar deschizând, de-a lungul anilor, restaurante în Capitală şi în Constanţa, care, prin fidelitatea faţă de stilul autentic sicilian, dar şi prin dimensiunea experienţială (niciun preparat nu este gătit la fel), au educat şi predispus clienţii din România la aceeaşi pasiune pentru fine dining. Patrizia Paglieri se alătură cu entuziasm “catedrei” de specialişti ai platformei de cursuri after-work DallesGO, invitând toţi pasionaţii de cooking să i se alăture într-o experienţă creativă şi interactivă, pe parcursul a 12 săptămâni, la finalul cărora, fiecare cursant se va putea bucura de kitchen know how, dar mai ales de bucuria de a prepara o cină, de la antreuri până la desert, celor dragi.
Vei avea ocazia de a prepara cele mai deosebite meniuri, de a-şi îmbunătăţi stilul de gătit şi bineînţeles de-a învăţa să găteşti sănătos pentru familia ta.
Parteneri: Electrolux şi Vincon România. Cursurile au loc la restaurantul Collage, într-o bucătărie complet utilată de Electrolux.

Summer 25% Off @DallesGO: Urmează-ţi pasiunea!!! Te poţi înscrie cu un preţ special la unul dinte cursurile celei mai cunoscute platforme after-work din Bucureşti.Reducerea de 25% este valabilă pentru toate cursurile din portofoliu: PR, Comunicare Online, Social Media, Fotografie, Design Interior, Stilism & Tendinţe în Modă, Make-up, Hairstyling, Actorie şi Cooking! Învaţă de la cei mai buni secretele unei meserii creative şi palpitante!

www.dallesgo.ro 0769 041 711