Arsenalul de vacanţă & Ne place să păpăm la înălţime

am-testat-iulie-2015

Arsenalul de vacanţă

Când vine vorba despre vacanţă, ştiu deja cu ce trebuie să mă pregătesc. Sincer, este vorba despre un întreg arsenal, dar iată cât de uşor se poate ca bebe să se simtă foarte bine şi să mănânce exact ca acasă.
O posibilă schimbare a dietei bebeluşului (proaspăt diversificat) pe perioada vacanţei este exclusă, şi orice mămică ştie asta. Singura opţiune şi cea mai uşoară, vei vedea, rămâne să plecaţi la drum cu aparatul de gătit al lui bebe. Vara trecută, Mara avea şapte luni când eram în vacanţă, iar aparatul de gătit cu aburi de la Philips Avent m-a ajutat să-i prepar în fiecare zi un prânz proaspăt. Calitatea de steamer şi blender 2 în 1 m-a ajutat enorm să mă mişc foarte repede şi comod. La fel cum vei observa că se întâmplă şi cu recipientele în care vei purta după tine gustările lui bebe. Recipientele de stocare a hranei de la Philips Avent sunt extrem de versatile. Fructe, biscuiţi, brioşe, brânzică de vaci – cam tot ce papă Mara la gustări, sunt plimbate cu noi prin parc sau în diverse locuri în care ne aflăm la ora mesei. Recipientele sunt bine etanşate şi pot spune că nu am întâmpinat probleme la transportul lor. Recomand din toată inima pentru cei mai plimbăreţi bebeluşi şi cele mai active mămici.

 

Ne place să păpăm la înălţime

Dragi mămici, ce nu aţi face astfel încât bagajul de călătorie să fie mai mic? Ce nu aţi da să nu pară că sunteţi în caravană atunci când plecaţi cu bebe două zile până la munte? Acum ceva timp am descoperit un booster pentru scaunul de masă al bebeluşului. Nu am mai folosit până acum, şi recunosc că anul trecut, în vacanţă, Mara a păpat chinuită, stând în braţele unuia dintre noi, în timp ce celălalt se chinuia cocoşându-se, pentru a ajunge cu lingura la guriţa ei. Incomod. Şi pentru noi şi pentru ea. Anul acesta vom folosi boosterul acesta compact/pliabil de la Babymoov. Să vă spun câteva cuvinte despre acest produs, pe care, deocamdată, l-am testat acasă.
M-am bucurat să aflu că scaunul este, în primul rând stabil (e esenţial pentru mine, pentru că în timpul mesei, Mara se fâţâie foarte mult), apoi am constatat că nu este nevoie să mă ajute Mister Technology (soțul meu) să îl montez, pentru că mă descurc şi eu. Se potrivește la orice model de scaun, deoarece picioarele din faţă şi cele din spate se ajustează independent. Un scaun de masă ideal: versatil, colorat, comod, sigur! Îl recomand şi aştept cu interes să ne bucurăm de prezența lui și în vacanţă!

Text: Lucia Bobi

Comments

comments