Babybio, răsfăț sănătos și delicios

promo-babybio-iunie-2016

Copiilor le plac dulciurile. E un fapt constatat și demonstrat dintotdeauna. Problema este că lor le plac dulciurile nesănătoase. Și atunci, datoria părinților este de a le oferi alternative sănătoase și gustoase, care să le aducă și un aport nutritiv.

Micuţii noştri au nevoi nutriționale specifice. Dieta lor trebuie să conțină alimente care să le asigure subtanțele necesare pentru a crește și a se dezvolta armonios. Prin urmare, Babybio a creat o gamă de produse care răspund acestor nevoi, în modul cel mai natural posibil. Babybio oferă alternative sănătoase, gustoase și nutritive, pe care copiii le vor devora încă de la prima gustare. Produsele sunt realizate din ingrediente controlate și verificate cu strictețe și care respectă toate normele regulamentului Uniunii Europene. Totodată, preparatele nu conțin conservanți, nu au adaos de zahăr sau de sare și au fost pregătite la aburi. Mai mult, rețetele respectă vârsta bebelușului și nu conțin alergeni sau gluten. În plus, ele se bazează pe produse organice de tipul somonului organic, al păstrăvului, al legumelor, dar și al cărnii organice.

Produsele se adresează atât noilor-născuți, cât și copiilor mici, dar și celor mari. Se găsesc în 14 sortimente și sunt ambalate inteligent, putând fi transportate în orice moment al zilei, fără teama de a curge sau de a păta geanta sau ghiozdanul celui mic. Iată, mai jos, o parte dintre ele:
Piureuri de fructe cu diverse arome (măr-căpșuni-vanilie, măr-pară-piersică, măr-caisă-banană, pară-banană-mei), ambalate inteligent în pungi. Astfel de ambalaje oferă posibilitatea de savura gustarea direct din cutie.
LegumeCremă de griș cu cacao și cremă de griș cu vanilie preparate din ingrediente 100%  naturale și 100% organice și care îi pot fi oferite copilului de la vârsta de opt luni.
Supe și meniuri Babybio pentru copiii cu vârste între 6/8 și 12 luni. Acestea nu conțin sare și nici agenți de îngroșare. Sunt ambalate în aceleași pungi inteligente și se găsesc în următoarele combinații: supă de mazăre cu dovlecei, supă de păstârnac cu dovleac, Meniu Ratatouille cu orez,  Meniu de dovlecel cu Morcov și Risotto cu dovleac.
Meniuri de legume Babybio potrivite începând din luna a șasea de viață. Ele se găsesc în următoarele combinații: piure de mei cu roșii, rață cu mazăre și morcov, griș cu păstârnac, mânzat cu cartofi și dovlecel.

 

Fructe

 

Desert cu mere/ afine și banană și desert cu fructe galbene pentru copiii de patru luni. Acestea nu conțin conservanți, zahăr și gluten.
Borcănele cu legume (cartof dulce, morcov, păstârnac, broccoli) potrivite pentru începutul diversificării.
Borcănele cu carne potrivite atât pentru micuții de șase luni, cât și pentru cei mai mari de opt luni. Borcănelele conțin piureuri de carne cu legume sau cu paste și semințe specifice vârstei recomandate.

 

 

Biscuiti

Biscuiți Babybio cu ulei esențial de portocale dulci care au forma și textura adaptate vârstei recomandate.
Formulă de cereale cu orez și quinoa pentru șase luni care nu conține gluten și nici adaos de conservanți
Formulă de cereale cu orez, ovăz și grâu pentru opt luni.
Gama BabyBio mai conține și sortimente de lapte formulă, pentru toate categoriile de vârstă.