Bebe Tei a luat Premiul de popularitate oferit de Forbes, pentru a doua oară, consecutiv

București, 25 noiembrie –  Aseară, în cadrul Galei Brands for Kids, organizată de Forbes România, Bebe Tei a câştigat „Premiul pentru popularitate“, pentru a doua oară, consecutiv. 15253481_1294036807294308_610937637494259574_n

Gala Brands for Kids by Forbes premiază toate acele branduri care au câștigat, prin calitatea oferită sau încrederea pe care o transmit, un loc special în alegerile părinților pretențioși, iubitori de calitate.

Anul acesta, „Premiul pentru popularitate în rândul magazinelor cu articole destinate copiilor şi sugarilor“ a fost oferit magazinului Bebe Tei.

„Mulţumesc pentru acest premiu revistei Forbes, în numele echipei Bebe Tei! Ne onorează şi sper să reuşim şi pe viitor să răspundem cu succes aşteptărilor tuturor părinţilor“, a spus Irina Ciubotaru, manager Bebe Tei, cu ocazia primirii premiului.

În momentul de faţă, Bebe Tei este unul dintre principalii jucători pe piaţa produselor pentru copii. Acum cinci ani, se inaugura primul magazin Bebe Tei, în zona Lacul Tei. Ideea unui spațiu în care să se comercializeze produse pentru bebeluși a plecat din cadrul Farmaciei Tei. Anul trecut, în luna august, a venit pe lume și „frățiorul“ lui: Bebe Tei din Sun Plaza. Faptul că se află în mall-ul situat în sectorul 4, București, îi consolidează acestuia din urmă poziția dominantă în zona de Sud a capitalei. De curând, Bebe Tei a deschis o facilitate pe bebetei.ro, ce deserveşte în exlusivitate magazinul online, astfel încât, în cel mai scurt timp acesta va ajunge să comercializeze toate produsele existente în ambele magazine.

Brandul Bebe Tei a apărut, ca idee de business, în urmă cu 5 ani, în cadrul Farmaciei Tei, odată cu inițierea comercializării produselor pentru bebeluși. „Dedică-ţi timpul copilului tău, de restul ne ocupăm noi!“ – aceasta este misiunea pe care a urmatBebe Tei încă de la deschidere şi, neabătându-se de la această cale, a reuşit să le aducă părinţilor într-un concept unic de magazin, tot ceea ce au nevoie pentru micuţii lor.

Pentru a satisface nevoile clienţilor, Bebe Tei şi-a dezvoltat platforma de comunicare cu părinţii organizând din 2014, împreună cu revista „Copii şi Părinţi“, cursuri de puericultură, care au loc în Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Braşov. Toate aceste cursuri sunt oferite gratuit participanţilor. În 2015, un alt proiect a completat portofoliul Bebe Tei – site-ul bebeTEIubesc.ro, destinat mămicilor la început de drum. Găsiţi mai multe informaţii pe www.bebetei.ro și pe https://www.facebook.com/BEBETEI!

Credite foto: Marius Michailov