Bebe Tei oferă cursuri gratuite de puericultură

sarcina-ianuarie-2014-1

În timpul sarcinii te pregăteşti pentru o parte extrem de naturală a vieţii, şi anume naşterea. Ca să înţelegi ce se întâmplă cu corpul tău de la începutul sarcinii până la declanşarea travaiului, dar şi pentru a face faţă micuţului care de obicei te ia pe nepregătite, cursurile prenatale joaca un rol esenţial.

Bebe Tei a început să organizeze cursurile de puericultură mai mult ca o necesitate pentru viitorii părinţi. Primul curs a avut loc pe 11 octombrie 2013, începând cu numai 14 participanţi.

Însă evoluţia şi-a cunoscut cursul, cel mai recent curs bucurându-se de participarea a peste 30 de persoane.
Cel mai important aspect este că aceste cursuri sunt oferite gratuit viitorilor părinţi, iar timp de trei ore, specialiştii invitaţi discută pe teme de interes pentru cei prezenţi: momentul dinaintea naşterii, naşterea propriu-zisă, testele şi vaccinurile care se fac la naştere, igiena şi alimentaţia celui mic dar şi multe alte aspecte interesante ale vieţii de părinte sunt atinse în discuţie.

Un alt beneficiu oferit de Bebe Tei prin cursurile de puericultură este oferirea atestatului pentru eliberarea perioadei de concediu de 10 zile pentru tătici.
La finalul seminarului, participanţii primesc cadouri extrem de utile în primele săptămâni acasă cu bebe, cum ar fi: suzete, biberoane, produse de îngrijire, scutece şi Ghidul de Nutriţie Bebe Tei, necesar în perioada diversificării,  împreună cu un talon de discount valabil în magazinele Bebe Tei.

SFAT

Ştiaţi că seminarele prenatale pot face naşterea mai uşoară? Studiile arată că, în medie, mamele care merg la cursuri prenatale au naşteri mult mai uşoare şi mai sănătoase decât cele care nu merg. Ele au travalii mai scurte, li se administrează mai puţine medicamente şi, ulterior, au şanse mai mari să alăpteze.

Mulţumim partenerilor noştri:  Vavian Pharma, 9luni, Bebe Brands, Hipp şi Uriage.

Comments

comments