Camera copilului

promo-bebebrands-octombrie-2015

Copiii merită tot ce este mai bun, însă atunci când amenajezi o cameră pentru copii trebuie să îmbini utilul cu plăcutul. Prin urmare, va trebui ca în camera copilului să fie cât mai multe elemente cu utilitate diferită. Investeşte în mobilier de durată.
Optează pentru mobilier multifuncţional.
Din camera copilului nu poate lipsi, bineînţeles, patul. Acesta poate fi mai mare, aşa încât să nu fie necesar să îl schimbi atunci când creşte copilul, însă va trebui să adaptezi lenjeria şi accesoriile pentru pat (pături, cuverturi, perne, pilote) în funcţie de vârsta copilului. Fă în aşa fel încât patul copilului să fie comod şi simpatic, să îi placă atât de mult să doarmă acolo încât să nu mai vrea să doarmă în pat cu părinţii.
Despre mobilierul multifuncţional este recomandat pentru orice cameră din orice casă. În camera copilului, piesa de mobilier multifuncţională poate fi o comodă cu sertare şi boxe care să se transforme, la nevoie, în măsuţă de schimbat scutecele. Când copilul creşte, o astfel de piesă poate fi transformată, cu puţină îndemânare, în birou – totuşi, nu grăbi conversia dacă aştepţi sau îţi doreşti încă un copil.
Cele mai costisitoare elemente să fie neutre.
Cel mai mult, în camera unui copil, vei investi în mobilier şi corpuri de iluminat. Alege aceste obiecte cât mai simple, aşa încât, odată cu trecerea timpului, să le poţi personaliza potrivit vârstei şi preferinţelor copilului tău. Este important ca mobilierul şi corpurile de iluminat să fie de calitate, pentru a rezista în timp, însă aspectul acestora poate fi modelat de-a lungul anilor.
Cum şi când schimbi accesoriile din cameră?
Raportează-te întotdeauna la copilul sau copiii pentru care amenajezi camera. Accesorii înseamnă perdele, covoare, cuverturi, dar şi restul ornamentelor pentru pereţi şi piesele de mobilier. De exemplu, dacă la început rafturile acelea din camera copilului vor fi pline de jucării, în timp jucăriile se vor împuţina şi vor fi înlocuite cu premii, diplome, rame foto şi cărţi, posterul mare cu Tom&Jerry s-ar putea să fie şi el schimbat cu un graffiti cu Naruto şi aşa mai departe.

“Setul de mobilier Milan are un design modern, elegant, cu linii drepte și un finisaj natural, de culoarea lemnului. Cu ajutorul celor 3 piese de mobilier, camera bebelușului va fi completă, va avea un look modern și se va adapta facil la orice redecorare a camerei. Setul este compus dintr-un patuț evolutiv 3 în1, o comodă cu 3 sertare, precum și un dulap cu 2 uși și 2 sertare cu închidere silențioasă. Bara de umerașe a dulapului este prevazută cu LED-uri, care se aprind în momentul în care se deschid ușile.”
www.facebook.com/TuttiBambiniRO