Ce culori şi texturi alegem pentru bebe?

promo-bebebrands-ianuarie-2016

Alegerea texturilor şi culorilor potrivite pentru bebeluş poate fi o provocare. Dacă nouă, ca adulţi sau părinţi ne plac anumite texturi şi culori, există posibilitatea ca ele să nu se potrivească delicateţii puiului nostru. De aceea, trebuie să fim foarte atenţi la ce alegem, pentru că toate alegerile vor influenţa starea de spirit al bebeluşului. Totodată, când vine vorba de texturi, este de la sine înţeles că pielea delicată a bebeluşului are nevoie de materiale naturale, extrem de catifelate, netratate chimic, moi.
Când vine vorba de ţesături, muselina este, cu siguranţă cea mai delicată ţesătură recomandată pentru bebeluşi. Tocmai de aceea Summer Infant a creat o nouă gamă de păturici de muselină – Swaddle Me, incredibil de moi şi delicate.
Cele 3 paturici din muselină sunt perfecte pentru înfăşarea bebeluşului sau pentru protejarea bebeluşului (de soare, de vânt, etc). Păturicile sunt mari şi puţin elastice, fiind fabricate din bumbac 100%, ceea ce permite o circulaţie bună a aerului (înlăturând astfel posibilitatea unei iritaţii a pielii, sau a unei alergii). Fiecare păturică are dimesiunea de 101 x 101 cm.

Caracteristici paturicilor de muselină de la Summer Infant sunt multiple. Un set de păturici cuprinde 3 paturici mari, cu dimensiuni 101 x 101 cm.
Păturicile sunt fabricate din bumbac de foarte bună calitate (100% bumbac), sunt destul de mari pentru a fi folosite la alăptarea în public şi creează un spaţiu confortabil pentru bebeluş în timpul alăptării.
Datorită mărimii lor, paturicile pot fi folosite şi pentru înfăşarea bebeluşului.
Un atu al acestor păturici este că sunt lavabile în maşina de spălat, pot fi folosite de la naştere şi permit o circulaţie foarte bună a aerului, şi implicit o uscare foarte rapidă.
Pielea bebeluşului va respira, nu va dezvolta iritaţii sau alergii.
Păturicile au funcţionalitate multiplă, putând fi folosite în orice scop util bebeluşului (păturică, prosop, păturică pentru înfăşat, etc.), având o capacitate de absorbţie foarte bună.

Culorile alese pentru noua gama Swaddle Me de la Summer Infant sunt calde şi pastelate, cu printuri chic şi delicate, ce contribuie indirect la bunăstarea bebelușului, care nu este sufocat de culori stridente sau printuri exagerate. Nuanţele folosite sunt perfecte pentru bebeluşi, Albastru este paşnic şi are efect calmant, culoare ce poate încetini pulsul (care a luat-o razna) şi să scadă temperatura corpului. Rozul este una dintre cele mai relaxante culori iar gri-ul pastelat induce o stare de siguranţă şi confort, fiind neutru.

Cu noile păturici de muselină Swaddle Me de la Summer Infant, bebeluşul va dormi liniştit şi va avea parte de tot confortul unui material uşor, delicat şi moale, fără teama că i-ar putea cauza iritaţii sau alergii.