Cel mai bun cărucior pentru bebeluş

promo-68

Căruciorul perfect pentru bebeluş nu este doar un accesoriu ci o parte importantă din viaţa de zi cu zi, de aceea contează foarte mult să se aleagă modelul potrivit în funcţie de stilul de viaţă adoptat.
Principalul criteriu în alegerea modelului de cărucior pentru micuţ este fără doar şi poate siguranţa. Pentru confortul şi siguranţa bebeluşului este indicat să achiziţionaţi un cărucior solid, confortabil şi conform normelor de securitate. Centurile de siguranţă devin un element important când bebeluşul creşte şi devine curios să exploreze lumea. Astfel sunt recomandate modelele care au sistem de fixare în cinci puncte, deoarece acestea pot fi transformate în hamuri cu prindere în 3 puncte în momentul în care va fi nevoie. În acelaşi timp, acest sistem de închidere a hamurilor nu trebuie să fie uşor de utilizat, astfel încât să poată fi deschis cu uşurinţă de copil. Un alt sistem de siguranţă este cel de blocare a roţilor, acesta trebuie să fie eficient şi practic.
Manevrabilitatea este foarte importantă. Trebuie mişcat uşor cu o singură mână, iar mânerele să aibă o înălţime reglabilă. Alege un cărucior care ia colţurile fără probleme. Un sfat util este să testezi căruciorul în pas mai rapid pentru a verifica dacă loveşti roţile cu picioarele. Mânerul trebuie să fie ergonomic şi plăcut.
În alegerea căruciorului trebuie să ţii cont şi de metoda de deplasare. Foloseşti mijloacele de transport în comun şi nu ai spaţiu de depozitare mare (acasă sau în autovehicul). Îţi trebuie un cărucior cu dimensiuni mici, fie că acesta este deschis sau pliat.
Căruciorul îţi intră în lift? Dacă stai la bloc, trebuie să iei în considerare dimensiunile liftului, în cazul acesta trebuie să ştii lungimea, lăţimea şi înălţimea căruciorului. Pleci deseori cu maşina. Intră căruciorul în portbagaj? Fii atentă la dimensiunile căruciorului strâns şi la modul de pliere.
Un nou-născut creşte repede, astfel nevoile sale se schimbă de la o etapă de dezvoltare la alta. Sistemele de cărucioare 3 în 1: landou, scoică şi cadru de cărucior sport acoperă toate aceste nevoi de la etapa de nou-născut, bebeluş şi copil mic.

SFAT

Este important să se plieze uşor şi repede şi să se deschidă simplu. Nu trebuie să fii inginer ca să pliezi un cărucior!

Materialul trebuie să fie impermeabil şi să permită aerisirea uşoară, astfel încât bebeluşul să nu se încingă şi să transpire, dar nici ploaia să nu îl poată pătrunde.