Cel mai premiat scaun de masina pentru bebelusi este…STAGES!

Stages -Homepage-3995

Scaunul Stages de la Joie este considerat de catre majoritatea forumurilor specializate ca fiind cea mai buna alegere pentru un scaun de masina pentru bebelusi, deoarece se adapteaza la nevoile mereu in schimbare ale copiilor. Scaunul a fost premiat atat pentru design, cat si pentru functionalitate – printre distinctiile sale se numara Red Dot Design Award, premiul BANTA, precum si numeroase premii Mother and Baby (Innovation of the Year”, „Best Multistage Car Seat”, etc).

Scaunul auto Stages este un insotitor istet, care a fost proiectat pentru a creste odata cu bebelusul, de la 0 la 7 ani. Versatil, Stages trasforma fiecare calatorie intr-o aventura placuta si lipsita de griji!

La inceput (grupa 0+) scaunul este utilizat cu fata in directia opusa sensului de mers. Odata cu cresterea bebelusului, Stages devine apoi un scaun grupa 1, iar apoi grupa 2 – datorita sistemului inovator de ascundere a centurilor (are un compartiment special destinat lor). Centurile si suportul pentru cap (tetiera) au un sistem unic de reglare se ajusteaza simultan si automat; nefiind nevoie sa dezinstalati vreo componenta.

stages- ladybird1 

Date tehnice

Scaunul se poate folosi de la nastere pana la 25 kilograme (aprox. 0-7 ani)

Greutate: 8.4 kg

Testari: ECE R44/04

 

Premii obtinute

In 2012 Stages a castigat premiul Honorable Mention oferit de Red Dot

Ce au spus cei din juriu despre scaunul Stages: „Acest scaun de masina este foarte versatil si se adapteaza la cresterea copilului. Componentele care au convins juriul ca merita acest premiu includ detaliile inteligente, precum buzunarele laterale si sistemul unic de reglare a centurii, simultan cu tetiera”

Red Dot Design Award este un premiu acordat pentru design unor produse din diverse categorii din toata lumea.

 

In 2013 scaunul de masina Stages a castigat premiul Banta Awards – Highly Commended

Targul Baby and Nursery Trade Awards (BANTA) a acordat in 2013 premiul pentru cel mai recomandat scaun de masina pentru copii, produsului Stages – Joie. 

Premiile oferite de Targul BANTA (UK) sunt cele mai prestigioase premii din domeniul produselor pentru bebelusi. BANTA numeste in fiecare an cele mai bune produse pentru bebelusi din opt categorii diferite.

 

In 2014 Stages a castigat doua premii la Mother and Baby Awards

  • Medalia de argint la categoria „Innovation of the Year” (inovatia anului)
  • Medalia de aur la categoria „Best Multistage Car Seat” (cel mai bun scaun de masina cu mai multe etape: 0+ / 1 / 2  )

Mother and Baby Awards (UK) celebreaza in fiecare an cele mai bune produse, magazine si brand-uri de bebelusi. Produsele sunt testate in fiecare an de un grup de mame, care decid cine merita medalia de bronz, argint sau aur.

 

Despre Joie UK joie-logo

Promisiunea facuta de Joie este: Noi le contruim mai sigure!

Pentru ca avem o capacitate de testare certificata, care uzeaza de acuratete maxima in simularea accidentelor. Acest lucru ne confera precizie si integritate in constructia produselor noastre. Scaunele auto Joie au fost supuse la peste 100 de teste de simulare a accidentelor, la o viteza de peste 50km/h.

Am facut toate aceste lucruri, pentru ca parintii sa se poata relaxa intr-o calatorie sigura si plina de veselie alaturi de cei mici!

Comments

comments