Cele mai așteptate animații din 2019

2019 a început deja cu o animație care în mod sigur le va plăcea copiilor.„How to Train Your Dragon: The Hidden World“ este pe marele ecran și îi așteaptă pe cei mici la cinema. Programul însă nu se oprește aici. Urmează și alte titluri la fel de captivante, continuări ale unor serii devenite celebre, remake-uri după filme clasice sau producții originale. „The Secret Life of Pets“ 2 și „The Lion King“ sunt, de exemplu, printre cele mai așteptate animații din acest an.

„How to Train Your Dragon: The Hidden World“

Premiera în România: 01.02.2019 Hiccup și prietenul lui nedespărțit, dragonul Toothless, au de-a face cu o nouă provocare: odată ajunși căpeteniile comunităților lor, o nouă amenințare apare la orizont. Împreună cu Astrid și Stormfly, aceștia pleacă în căutarea de noi insule și dragoni.

„Wonder Park“

Premiera în România: 19.04.2019 „Wonder Park“ urmărește aventura fabuloasă a micuței June într-un parc de distracţii, dar mai ales modul în care îi este stimulată creativitatea. Nu ratați întâmplările pline de neprevăzut ale lui June, un personaj care nu poate fi decât îndrăgit de către cei mici.

„The Secret Life of Pets“ 2

Premiera în România: 14.06.2019 Partea a doua a comediei animate „The Secret Life of Pets“ îi readuce în scenă pe Max și grupul lui de prieteni. În plus, vom avea parte și de personaje noi. Printre ele, un patruped încântător, care îi va încurca sau nu viața lui Max!

„Toy Story“ 4

Premiera în România: 28.06.2019 Forky se alătură simpaticului Woody și găștii lui de prieteni și împreună pleacă într-o călătorie. Surprizele nu întârzie se apară, situațiile amuzante le colorează aventura, iar întreaga poveste ne arată încă o dată că „Toy Story“ este una dintre animațiile cele mai iubite de către copii.

„The Lion King“

Premiera în România: 19.07.2019 Clasicul basm Disney este reinterpretat într-o manieră absolut seducătoare. Însăși lansarea filmului este un eveniment, pentru că va marca 25 de ani de existență a „Regelui Leu“, 1994 fiind anul când a avut premiera cunoscutul lungmetraj animat, regizat de Roger Allers și Rob Minkoff. Îl așteptăm cu sufletul la gură!

Foto deschidere: imagine din „The Secret Life of Pets“ 2, credit foto: Ro Image 2000