Copilul tău şi soarele

Protecția solară este una dintre principalele preocupări ale părinților în acest sezon pentru că pielea delicată a copiilor este predispusă la apariția efectelor nedorite ale soarelui. De la banala insolație, până la arsura solară a pielii, toate acestea pot avea efecte serioase asupra sănătății copilului, tocmai de aceea trebuie stabilită o conduită corectă pentru a-l proteja ori de câte ori va fi expus. Și DA, protecția solară trebuie aplicată și atunci când merge în parc sau când se joacă în fața blocului, nu numai atunci când merge la plajă. Ori de cîte ori copilul va sta la soare, pielea lui delicată va avea nevoie de fotoprotecție adecvată.

 

Iar pentru că cel mic este dornic să iasă la joacă și nu stă să fie aplicat produsul de fotoprotecție pe piele în mod uniform și pe toate zonele ce trebuie protejate, am întocmit o listă cu produse ce îți vor fi de un real ajutor.

 

Spumă jucăușă, lapte colorat și spray sunt doar 3 texturi diferite din care poti  atractivă pentru copilul tău. Toate cele 3 variante sunt rezistente la apă, transpirație și frecare.

 

1.Photoderm Kid Lapte colorat SPF 50+ (100ml), fotoprotecţie foarte înaltă sub formă de lapte colorat ce poate fi aplicată pe față și corp. Produsul oferă protecţie UVA/UVB de suprafață, dar și protecție biologică internă grație brevetului excelusiv Cellular Bioprotection™. Acest brevet exercită două acțiuni principale: conservă și stimulează mecanismul de autoapărare al pielii (imunitatea) în timpul expunerii la soare și oferă protecție biologică genomului. Textura fluidă, ce nu lasă film gras sau urme pe piele, este o adevărată plăcere pentru pielea copilului, dar și o încântare la fiecare aplicare. Prichidelul va urmări cu nerăbdare cum laptele albastru-deschis îi acoperă pielea și cum culoarea dispare treptat de pe piele la scurt timp după aplicare. Textura laptelui colorat este de un real ajutor și pentru părinți pentru că acesta evidențiază zonele neprotejate astfel încât aplicarea să fie făcută corect și uniform pentru o protecție foarte inalta.

 

 

2.Photoderm KID Spumă SPF 50+ (150ml), protecție solară foarte înaltă tip spumă ce poate fi aplicată pe față și corp. Prin asocierea exclusivă a filtrelor UVA/UVB cu brevetul Cellular Bioprotection™ şi Peptida C, produsul oferă o protecție optimă împotriva efectelor nocive ale soarelui. Mai mult, formula sa este rezistentă la apă, nu conține parfum și nici parabeni. Iar textura inedită va fi aliatul oricărui părinte atunci când va veni vremea aplicării, căci prichindelul va aștepta cu nerăbdare fiecare atingere cu această spumă jucăușă pe piele.

 

 

 

3.Photoderm KID Spray SPF 50+ (200ml), fotoprotecţie foarte înaltă tip spray ce poate fi aplicată pe față și corp. Grație brevetului biologic Cellular Bioprotection™ combinat cu Peptide C, produsul oferă protecție foarte inalta UVA/UVB și activează mecanismele de apărare naturale ale pielii, exercitând o dublă acțiune împotriva riscurilor de deteriorare celulară. Mai mult, produsul este incolor la aplicare și nu lasă film gras pe piele, fiind ideal pentru vacanță sau pentru plimbările prin oraș.