Cum alegem un sistem de supraveghere pentru bebeluș

promo-babymoov-septembrie-2015

Sistemele de supraveghere îți oferă avantaje considerabile care te vor ajuta să nu mai stai cu frica în sân ori de câte ori bebelușul nu este în aceeași cameră cu tine! Reprezintă un prim ajutor în caz de urgență. Dacă bebelușul se îneacă, vomită, se sufocă, un sistem de monitorizare video te ajută să acționezi rapid. Cu un sistem de monitorizare video al bebelușului nu mai este nevoie sa faci ture nocturne pentru a vedea dacă micuțul tău s-a trezit sau nu. Doar deschizi un ochi, arunci o privire pe monitorul de lângă pat iar apoi te poți culca la loc.

Caracteristici de luat în considerare atunci când cumperi un sistem de supraveghere
Sunt numeroase caracteristici care trebuie luate în seamă, atunci când vrei să achiziționezi un astfel de device. De la calitatea sunetului și a imaginii, raza de acțiune, funcții suplimentare (lampă, cântece de leagăn), trebuie să te gândești și la riscul de a monta în camera bebelușului aparate care emit unde radio. Numeroase studii de cercetare științifică au găsit corelații între expunerea repetată și îndelungată la câmpurile electromagnetice și efecte adverse asupra sănătății, pe termen lung. Acestea depind de mai mulți factori: puterea de emisie a sursei, distanța până la aceasta, durata expunerii și terenul biologic al fiecăruia dintre noi care implică o sensibilitate mai ridicată sau mai scăzută.

Echipa Babymoov își dorește întotdeuna să creeze produse care limitează expunerea bebelușilor la undele dăunătoare din jurul nostru, drept urmare, după ani de cercetare și proiectare, aceștia au lansat pe piață primul model de video-interfon cu 0 emisii de unde electro-magnetice!
Noua tehnologie permite video-interfonului să îți ofere o imagine și un sunet cât se poate de clare, fără a-l afecta pe bebeluș. Babymoov este primul brand de produse pentru bebeluși care a proiectat un produs pentru supraveghere video, care nu emite unde electromagnetice, protejând astfel sănătatea celor mici.
Cu ajutorul tehnologiei CPL (în curs de patentare), informația înregistrată de camera video este transmisă prin circuit electric către routerul pentru WI FI. Acest video-interfon are multiple premii pentru inovație, obținute în doar câteva luni de la prezentarea sa pe piața internațională: Kind+ Jugend Innovation Award (Gold), Baby Product Award 2015, Parents a choisi.
https://www.facebook.com/BabymoovRomania