Cum a fost la INFO BEBE, ediția de iarnă 2014

INFO BEBE (7)

Pe 6 decembrie, de Moș Nicolae, JustAD și Clinica Elginmed au organizat INFO BEBE, ediția de iarnă, un eveniment gratuit adresat viitoarelor mămici, în cadrul căruia acestea au avut ocazia să afle de la specialiști în domeniu ce înseamnă o sarcină sănătoasă și care sunt primii pași în creșterea și îngrijirea copilului.

 

A fost un eveniment extraordinar, la care ne-am bucurat să avem aproape atât proaspete și viitoare mămici, cât și tătici interesați de schimbările prin care femeile trec în perioada sarcinii.

 

La întrebări le-au răspuns doamna Dr. Elvira Brătilă, medic primar ginecolog și Magda Dulugiac, medic biolog al Băncii Centrale de Celule Stem „Regina Maria”.

Dr. Cristina Coman, medic neonatolog, a vorbit despre tot ce ar trebui să știe mămicile despre un nou-născut, iar Psih. Oana Popescu Argetoaia a abordat tema Mobilizarea resurselor psihoemoționale pentru a fi părinte.

Nutriționistul copiilor, Dr. Anamaria Iulian, expert în obezitate infantilă și nutriție comportamentală, a vorbit despre Importanța alimentației mamei în formarea obiceiurilor alimentare ale copilului: „Mama ar trebui să înceapă să aibă grijă de alimentația copilului cu un an înainte de naștere.”

În final, Stelian Tufaru, instructor de fitness, le-a povestit mămicilor despre despre programul de antrenament pre și postnatal.

 

Evenimentul INFO BEBE s-a încheiat cu o tombolă în urma căreia fiecare mămică a plecat acasă cu o surpriză din partea partenerilor noștri.

 

Intrarea la evenimentul INFO BEBE a fost gratuită, pe bază de invitație și confirmare.

 

Evenimentul INFO BEBE a fost organizat sub umbrela Feminis România, un proiect inițiat în anul 2014 de Clinica Elginmed prin dr. Elvira Bratilă – medic primar obstetrică-ginecologie. Acest proiect a fost gândit ca o răscruce de drumuri. E punctul în care drumurile a mai multor specialiști se întâlnesc, se unesc și croiesc, cu și mai multă forță, un alt drum, mai lin, fără ascunzișuri, un drum pe care să pășească cu încredere femeile din România pentru care dreptul la informație nu a dispărut.

 

Mai multe fotografii de la INFO BEBE, ediția de Moș Nicolae, veți găsi aici.

 

Pentru mai multe informații, vizitați:

 

Site-ul Feminis România: http://www.feminis-romania.ro

Pagina de Facebook Feminis România: http://www.facebook.com/feminisromania.

 

Fotografiile evenimentului au fost realizate de Iulian Gospodin.

Sponsori și parteneri: „Regina Maria”, rețeaua privată de sănătate, Bebe Tei, 3F Plantamed, Mustela, Uriage, Klorane, Dr. Browns, Bioderma, Bright Stars, Kineto Bebe, Mama Boutique, Crucea Albă, Editura Litera.