Cum să alegi geanta perfectă pentru bebeluşul tău

promo-babymoov

Să găseşti geanta perfectă pentru bebeluşul tău, îţi oferă relaxarea de care ai nevoie atunci când ieşi în parc sau în oraş cu cel mic. Să-i schimbi scutecul în afara casei nu e mereu simplu, iar geanta potrivită îţi va uşura sarcina, pentru că este bine organizată şi găseşti în ea tot ce ai nevoie.

Ce este important:

1.Spaţiul de depozitare

Acesta înseamnă nu numai capacitatea unei genţi de a conţine tot ce ai nevoie, ci şi felul în care este organizată. Dacă eşti mămică pentru prima dată, s-ar putea să fii surprinsă de câte lucruri va trebui să cari după tine pentru nevoile celui mic, şi de ce nu, pentru ale tale.

2.Dimensiunea

Deşi mai mare nu înseamnă neapărat şi mai bună, o să ai nevoie de o geantă pentru scutece care se pliază pe nevoile unui copil în creştere. Înainte de a cumpăra geanta, este bine să te asiguri că ea nu cântăreşte prea mult goală.

3.Închiderile

Caută o geantă care poate fi uşor închisă cu o singură mână. Testează mai multe până când o găseşti pe cea perfectă pentru tine. De multe ori vei observa că cele cu încuietori metalice (cu magnet) sunt cel mai uşor de folosit.

4.Să fie uşor de transportat

Atunci când geanta este plină ochi cu tot felul de lucruri esenţiale, tinde să aibă o viaţă proprie. O să-ţi alunece de pe umăr în cele mai nepotrivite momente, şi cumva îşi va mări dimensiunile prea mult pentru a încăpea în spaţiul de depozitare de sub cărucior. Asigură-te că geanta poate fi purtată confortabil pentru lungi perioade de timp.

5.Compartimentele separate şi accesoriile

Am mai vorbit de spaţiul de depozitare, însă trebuie adus în discuţie faptul că există genţi cu compartimente speciale pentru scutece, şi care au şi accesorii separate, cum ar fi, accesoriul detaşabil pentru schimbarea scutecului care te va ajuta foarte mult atunci când trebuie să faci “operaţiunea” în parc.

6.Stilul

Da, stilul este important. Vei purta multă vreme această geantă, aşa că este de dorit să alegi una care se mulează pe stilul tău propriu.

Geanta multifunţională Baby Style Chic de la Babymoov e cu adevărat multifuncţională, datorită accesoriilor care au fost alese cu atenţie, pentru a salva mămicile în orice situaţie! Pe lângă funcţionalitate, geanta are un design foarte chic, fiind perfectă pentru orice mamică modernă. Gentuţele au fost create cu ajutorul unui grup de mămici, care au fost consultate pe toată perioada proiectării şi producţiei. Una dintre valorile brandului Babymoov este faptul că respectă întotdeauna dorinţele mămicilor şi ale bebeluşilor.