Detalii importante pentru un cărucior util!

promo-peg-perego

Decizia de alegere a căruciorului îţi va influenţa viaţa în fiecare zi pentru o perioadă lungă de timp. Multe cupluri aleg sistemele modulare 2 în 1 sau 3 în 1, sisteme care pot fi utilizate de la naştere până la 3 ani deoarece sunt utile şi practice.

Închis sau culoare deschisă? Modele trendy sau clasice? Pe măsură ce selectezi sistemul modular pentru copilul tău nu subestima detaliile care la prima vedere nu par a fi importante, dar care pot avea un impact considerabil în viitor. Un cărucior care se susţine singur când este închis, şi un coş mare pentru cumpărături îţi poate economisi mult timp şi poate fi util în diverse situaţii. Un coş pentru cumpărături trebuie să fie mare şi uşor de accesat atunci când copilul este aşezat în cărucior. Întotdeauna verifică, mai ales când este vorba de un model uşor, dacă sarcina coşului nu este redusă atunci când copilul este aşezat în cărucior. Un cărucior care se susţine singur ajută la protejarea părţilor textile şi la o bună depozitare.

Şasiul căruciorului pe care se vor monta landoul, hamacul (partea sport) şi scoica este elementul din sistemul modular care va fi folosit cel mai mult. Din acest motiv trebuie să urmăreşti ca şasiul să fie cât mai uşor, să permită fixarea rapidă a părţilor componente în ambele sensuri de mers. Şasiurile prevăzute cu mâner tip bară sunt mai uşor de manevrat, deoarece necesită o singură mână pentru folosire.
Pentru o cât mai bună igienă şi o întreţinere adecvată recomandat este să alegi un sistem modular care permite detaşarea şi spălarea părţilor textile.
O importanţă deosebită o are şi scoica din cadrul sistemului modular, care ar trebui să asigure copilului tău în egală măsură confortul şi siguranţa în maşină. Pentru o siguranţă sporită recomandate sunt scaunele care au fost testate conform testelor de siguranţă ADAC, TCS etc.

 

Cărucior 3 în 1 Book Plus POP-UP. Noul Cărucior 3 în 1 Book Plus POP-UP reproduce eleganţa şi rafinamentul stilului italian, fiind adaptat cerinţelor mamei moderne. Şasiul Book este uşor de utilizat şi necesită cu 30% mai puţin efort datorită roţilor care pivotează la 360º, se pliază uşor, cu o singură mână, păstrând coşul interior protejat. Şasiul Book este prevăzut cu sistemul Ganciomatic care permite instalarea pe şasiu, printr-un singur Click, a Hamacului Pop-Up, a Landoului Pop-Up şi a Scaunul Auto Primo Viaggio SL.
Cu Peg Perego te bucuri de calitatea produselor FABRICATE ÎN ITALIA, care se regăseşte în fiecare detaliu.

 

Întotdeauna testaţi cărucioarele şi acordaţi atenţie detaliilor înainte de a alege modelul dorit.