Diversificare sănătoasă cu SunBaby

promo-sunbaby-octombrie-2016

Micuțul tău se apropie cu pași repezi de perioada diversificării? Te gândești serios la alegerile alimentare pe care trebuie să le faci și ai vrea să fii convinsă că deciziile sunt sănătoase și sigure pentru buna creștere a copilului? Îndreaptă-ți atenția către produsele SunBaby!

Diversificarea poate fi o perioadă stresantă pentru unele mame, pentru că apar diverse reacţii fie din partea lor, fie din partea bebeluşilor: confuzia în ceea ce privește momentul ideal pentru diversificare, protestele copilului, refuzul de a mânca unele alimente, alergiile și posibilitatea înecului. Sunt chestiuni care o pot împovăra pe proaspăta mamă și care-i pot pune la încercare răbdarea.

Alege produsele bio!
Pentru ca procesul diversificării să fie unul relaxant și sănătos, alege produsele organice de la SunBaby. Acestea sunt naturale, fără adaos de zahăr și de arome, fără conservanți și fără proteine din lapte. În plus, ele au un conținut redus de sare.

Un prânz delicios oferit de SunBaby
Iată trei sortimente gustoase și sănătoase pentru masa de prânz a micuțului mai mare de patru luni:

Spaghete cu legume şi curcan. Combinația de spaghete cu legume și carne de curcan este ideală pentru copilul mai mare de patru luni, deoarece cuprinde toate grupele de substanțe nutritive necesare acestei vârste. Produsul conține legume – morcovi, dovlecei, ceapă și roșii -, precum și carne de curcan și tăieței. În plus, borcanul cu mâncare de la SunBaby se poate utiliza ușor, el putând fi încălzit într-un vas cu apă caldă. Dacă micuțul nu mănâncă toată cantitatea, borcanul poate fi păstrat pentru încă 48 de ore, la frigider.

Piure din legume cu cartofi și curcan. O altă combinație apreciată de către bebelușii mai mari de opt luni este și borcănelul cu piure de legume, cartofi și carne de curcan. Toate ingredientele din recipient sunt organice. În plus, amestecul nu conține zahăr ori sare și nici gluten sau agenți de îngroșare.

Spaghete Bolognese. După ce micuțul împlinește un anişor, îi poţi introduce în meniu şi spaghete bolognese. SunBaby propune o variantă sigură și sănătoasă care să completeze meniul bio al copilului. Preparate din ingrediente organice, borcanele cu spaghete bolognese sunt concepute special pentru nevoile unui copil de un an. Ele conțin piure de tomate (28%), apă, paste făinoase (griș din grâu dur) fierte (20%), carne de vită (8%), morcovi (6%), făină de orez, păstârnac (2%), ceapă (2%), ulei de rapiță (1%), amidon din tapioca, leuștean, toate obținute din culturi controlate biologic.