Educație acvatică și salinoterapie by Acvatic Bebe Club

acvatic-bebe-club

Acvatic Bebe Club este locul în care bebelușii se vor simți înconjurați de o atmosferă caldă și prietenoasă, iar părinții vor știi întotdeauna că micuții lor se află în siguranță.

Adaptarea copilului la mediul acvatic începând de la o vârstă timpurie a stârnit interesul multor părinţi din zilele noastre, datorită beneficiilor atât in sfera bio-psiho-socială cât şi motrică si afectivă. Aceste beneficii sunt evidente prin achiziţii motorii peste medie, putere de concentrare sporita, inteligenta activa, deschidere catre un comportament social dinamic, cresterea stimei de sine, a gradului de independenta cu impact pozitiv asupra modului de a face fata la situaţii noi, nefamiliale (experimentate o data cu intrarea in colectivitate de la o varsta frageda, diminuarea anxietatii de separare,etc).

La Acvatic Bebe Club,sistemul performant de sanitarizare a apei este bazat pe ozon și oxigen activ cu efect direct asupra calității acesteia si starea de confort a bebelușului (nu există riscul de ochi roșii, iritați sau piele uscată). In cei peste 4 ani de experienta am reușit să formăm o comunitate de 25.000 de prieteni pe Facebook, care ne apreciază calitatea serviciilor și au încredere în munca noastră (conform testimonialelor). De asemenea, suntem singurul club de educație acvatică ce garantează obținerea de achiziții motrice importante începând cu vârsta de 12 luni.

În plus, la Acvatic Bebe Club copiii cu vârste între 4 și 36 de luni au posibilitatea să experimenteze o ședință demonstrativă de educație acvatică, cu instructor individual, pentru a descoperi prin jocuri amuzante și muzică, bucuria deplasărilor independente în mediul acvatic. Participarea este gratuită în baza programării anterioare și a prezentării avizelor medicale, în limita locurilor disponibile. Programările se pot realiza la 0742745367.

Pe lângă cursurile de educație acvatică, Acvatic Bebe Club vă invită să descoperiți un tratament 100% natural, care se adresează atât copiilor, cât și adulților: salinoterapia. Aceasta este o metodă alternativă, dar și complementară de prevenire și tratament pentru diverse afecțiuni respiratorii, având în același timp beneficii demonstrate asupra întregului organism: sustine imunitatea, ajuta la detoxifierea organismului, îmbunătățește funcționarea aparatului digestiv, susține regenerarea pielii și ajută la reducerea efectelor oboselii și stresului. Terapia implică inhalarea de aerosoli salini, prin petrecerea unui timp în interiorul salinei.

Vă invităm să descoperiți beneficiile salinoterapiei în cadrul unei ședințe demonstrative GRATUITA, pe care o puteți programa în prealabil la 0733809377.
Găsiți toate detaliile, precum și alte surprize pe www.acvaticbebeclub.ro, dar și pe www.salinabyabc.ro.