Fă-ți timp pentru pasiunile tale

promo-dalles

Ştim: jobul de părinte e unul fulltime, extrem de solicitant, însă şi cel mai frumos din lume. Asta nu înseamnă însă că, măcar din când în când, nu trebuie să îţi faci timp şi pentru tine. Deschide sertarul cu pasiuni şi hobby-uri pe care l-ai închis în momentul în care ai devenit părinte şi dacăacolo găseşti vise legate de unul din domeniile stilism, fotografie, make-up, hairstyling, design interior, actorie, pr, social media, comunicare online sau cooking, înscrie-te la cursurile DallesGO. Vei vedea că investiţia merită toţi banii, mai ales că, dacă te înscrii până pe 20 august beneficiezi de o reducere de 25%.
După patru ani de la lansare şi opt generaţii de cursanţi, DallesGO este o comunitate activă de peste 1500 de absolvenţi, cunoscută pentru dezvoltarea primului program de educaţie after-work din Capitală, lansat în 2010 şi susţinut an de an prin evenimente de învăţare şi networking, programe de dezvoltare personală şi profesională.
Echipa de profesori DallesGO este formată din nume sonore ale industriilor creative, dispuse să împărtăşească cu tine secrete din experienţa lor vastă. Ovidiu Buta – fashion director GQ coordonează împreună cu Irina Markovits, consultant de stil, cursurile de Stilism & Tendinţe în Modă. Diana Ionescu, fashion make-up artist susţine cursurile de Make-up alături de Nick Barna, unul dintre cei mai creativi make-up artişti din România. Fotografii Ionuţ Staicu şi Mihai Musceleanu îşi decodifică tainele Fotografiei, în timp ce GETT’S Artistic Team coordonează cursurile profesionale de Hairstyling. Irina Neacşu, arhitect şi designer de obiect, iniţiază cursanţii în regulile Designului Interior. Cursurile profesionale de PR sunt susţinute de către Ioana Mănoiu, co-founder GMP PR, în timp ce Alex Negrea şi Mugur Pătraşcu, cei mai renumiţi specialişti de marketing digital şi reţele de socializare, îşi iniţiază cursanţii în domeniul fascinant al Comunicării Online şi Social Media. Patrizia Paglieri, cel mai charismatic chef din bucătăriile restaurantelor de 5 stele te invită într-o călătorie culinară în gastronomia italiană, în cadrul cursului de Cooking. “Catedra” de profesori este completată de talentatul duo de la cursurile de Actorie, format din actorii Filip Ristovski şi Rareş Andrici, care promit cursanţilor o experienţă efervescentă!

Cursurile au loc după ora şase seara, pe parcursul a 12 săptămâni şi pot fi urmate de un modul opţional de alte 6 săptămâni, pentru aprofundarea cunoştinţelor şi abilităţilor proaspăt formate. Rezervă-ţi cât mai repede locul în noua serie de cursuri, programată să înceapă în această toamnă – înscrierile se fac pe: www.dallesgo.ro
info@dallesgo.ro
0769 041 711.