„FarmaciaTei” deschide al doilea „BebeTei”!

cover-bbt-site-a

„Brandul Bebe Tei a aparut ca si  idee de business in urma cu 4 ani, in cadrul Farmaciei Tei, odata cu initierea comercializarii produselor pentru bebelusi. Conceptul de crestere organica adoptat pentru BebeTei s-a dovedit a fi sustenabil economic, pana in prezent vizitandu-ne magazinele aproape 100,000 de clienti. Astfel am avut ocazia sa discutam cu ei, sa-i ascultam si sa le intelegem nevoile (specifice unei familii in care apare un nou nascut). Asa s-au cristalizat principiile de operare ale Bebe Tei:
–  Conceptul de magazin specializat in produse destinate  bebelusilor;
–  Diversitate mare de produse (peste 20,000 );
– „Ease of shop” off line: segmentarea si merchantizarea  respectiv promovarea de noi categorii de produse;
– „Ease of shop” on line: in urma cu un an am lansat varianta on line a magazinului de bebelusi (avand in prezentpeste 12,000 de clienti unici);
– Consultanta pentru tinerii parinti: cursuri de puericultura (de care au beneficiat gratuit pana in prezentpeste 1,000 de cupluri), revista dedicata tinerilor parinti (lunar in 7,000 de exemplare, gratuit – de peste un an si jumatate) dar si consultanta in magazin oferita de catre reprezentantii nostri;
– Preturi corecte;
Astazi principiile de operare au devenit model de business si am decis sa multiplicam ceea ce  stim deja sa facem: la inceputul lunii august  vom deschide in Sun Plaza un nou magazin Bebe Tei pe o suprafata de 2,000 mp si cu o investitie importanta. Ne propunem sa lansam un nou etalon al domeniului de specialitate din Romania.
Noul magazin Bebe Tei va aduce cu sine inovatii: noi categorii de produse , mici spatii de relaxare pentru membrii familiei ce nu pot rezista unui „shopping trip” mai indelungat si un proces educational pe care il oferim tinerelor familii .

  Tranzactia a fost intermediata de CBRE, companie care se ocupa cu administrarea centrului comercial Sun Plaza incepand cu anul 2013. Sun Plaza ofera peste 130 de magazine internationale si locale precum: Cora, H&M, Zara, optiuni de divertisment asigurate de Cinema City, o zona dedicata pentru bowling, o terasa de vara aflata la inaltime si restaurante cu bucatarie variata.Sun Plaza detine o suprafata inchiriabila de 81.000 mp si are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite.

 Prin deschiderea magazinului BebeTei, cel mai mare magazin destinat bebelusilor integrat unui centru comercial din Romania, Sun Plaza isi consolideaza pozitia dominanta in zona de Sud a capitalei.

Odata cu deschiderea noului magazin continuam implementarea conceptului „Omnichannel sales” printr-o solutie software care va integra platformele de vanzari (online, mobile si offline) cu cele operationale de aprovizionare si stock management si cu platformele de call center si social media.

In ani ne-am cladit convingerea ca oricat know how si resurse ar ingloba un astfel de business, pentru a fi sustenabil pe termen lung trebuie sa-si completeze oferta cu dedicatie si emotie.
Acesta este motivul pentru care selectam cu grija fiecare nou venit in organizatieunde orice membru este responsabil pentru implinirea misiunii Bebe Tei:
Dedica-ti timpul copilului tau, restul il facem noi”