Fotoprotecţia minerală, alegerea mămicilor responsabile

ABCDERM_bannere online site Bebe Tei_Paula_16.07_863x340

Suntem în plină vară, în plin sezon de vacanţă şi mers la plajă, dar sănătatea întregii familii, veselia şi voia bună sunt greu de protejat. Responsabilităţile şi grijile unei mame se amplifică în perioada verii, atunci când pericolele expunerii la soare sunt atât de multe. Totuşi, o mămică bine informată este mereu pregătită pentru a-şi proteja familia, iar noi îţi venim în ajutor cu câteva sfaturi utile:

 

Scenariul 1. Eşti proaspătă mămică, copilul tău are mai puţin de 1 anişor, iar fiecare zi devine o experienţă nouă pentru tine, cu situaţii în care nu ai mai fost şi nu ştii cum să procedezi. ABCDerm solaire Solaire SPF50+ 50grVremea frumoasă te îmbie să faci plimbări lungi cu prichindelul sau chiar să mergeţi în vacanţă. Foloseşte cremă de protecţie solară adaptată pentru vârsta copilului ori de câte ori veţi ieşi din casă! Dacă acesta este bebeluş, atunci ai nevoie de un produs special creat pentru pielea sensibilă a copiilor mici.

Fotoprotecţia minerală este alegerea ideală într-o astfel de situaţie, iar recomandarea noastră este ABCDerm Solaire SPF 50+, cremă solară, cu filtru mineral 100%, ce oferă protecţie şi toleranţă foarte înaltă pentru pielea sensibilă şi fragilă a copiilor. Este recomandat mai ales pentru bebeluşi şi copiii cu vârsta până la un an.

Formulat în conformitate cu Angajamentul ABCDerm pentru siguranţa dermatologică, ABCDerm Solaire SPF 50+ protejează pielea fragilă a copiilor de arsurile solare, previne intoleranţa la soare datorită eficacităţii maxime a filtrelor Anti-UVB şi a excelentei protecţii Anti-UVA.

Formula sa minerală reduce riscul de intoleranţă la utilizarea filtrelor chimice, iar brevetul exclusiv Celullar Bioprotection® oferă celulelor pielii o protecţie biologică internă optimă (întărește imunitatea cutantă, protejează ADN-ul, previne îmbătrânirea prematură a pielii). Textura fluidă îl face uşor de aplicat, iar formula sa specială îl face rezistent la apă şi nisip.

 

Atenţie! Nu expune copilul direct la soare în cazul în care vârsta acestuia este sub 1 an!

 

Scenariul 2. În familia ta există persoane alergice sau cu sensibilitate la filtrele chimice. În cazul în care în anii trecuţi au apărut probleme după expunerea la soare, iar copilul tău sau chiar tu şi soţul aţi devenit alergici sau cu pielea sensibilă la parfum şi filtre chimice, alege pentru fotoprotecţie doar produse cu filtre minerale. Acestea, pe lângă fotoprotecţia înaltă, asigură o excelentă toleranţă şi oferă siguranţă maximă pentru întreagă familie.

 

Photoderm-mineral-spray-blancIată recomandarea noastră: Photoderm MINERAL Spray SPF 50+, un produs ce oferă fotoprotecţie foarte înaltă pentru pielea alergică sau sensibilă la filtrele chimice, mai mult, este potrivit pentru utilizarea atât pe față, cât și pe corp.

Eficacitatea maximă anti-UVB şi performanţa neegalată anti-UVA ale produsului Photoderm MINERAL Spray SPF 50+ protejează împotriva arsurilor solare, previn intoleranţa la soare şi combat îmbătrânirea cutanată prematură cauzată de razele UVA, ce pătrund adânc în piele.

Complexul exclusiv brevetat Cellular BIOprotection® reprezintă un avantaj major împotriva riscurilor deteriorării celulare, oferind protecţie optimă.

Textura ultra-fluidă, 100% minerală, oferă pielii o senzaţie de confort şi catifelare. Photoderm MINERAL Spray SPF 50+ se întinde uşor, nu are parfum şi asigură o toleranţă excelentă.

 

 

Pericolele expunerii la soare sunt, cu adevărat, multe şi foarte variate, dar o mămică bine informată va şti mereu cum să îşi protejeze familia, iar la finalul verii să rămână doar cu amintirile plăcute. Cu ajutoare de nădejde, perfect adaptate pentru nevoile specifice ale pielii, chiar şi atunci când pielea este alergică şi are nevoi speciale de îngrijire, o SuperMami va fi mereu la înălţimea aşteptărilor familiei sale pentru că va şti să preîntâmpine şi va fi pregătită să rezolve orice problemă.

 

Îţi urăm vacanţă frumoasă, clipe memorabile şi te aşteptăm cu multe alte sfaturi utile despre fotoprotecţie şi informaţii de sezon pe pagina noastră de Facebook Bioderma România.