Haideți la cinema, copii!

Personajele din „Covorul zburător“, „Grinch“ și „Aventurile lui Smallfoot“ portretizează tipologii dintre cele mai diferite. Dacă fiecare dintre noi este unic, de ce nu ar fi și eroii din filme unici?

Covorul zburător“, o călătorie magică și plină de aventuri

Regie: Karsten Kiilerich („Micul vampir“, „Albert“)

Premieră: 9 noiembrie

Cine nu și-ar dori un covor zburător, un obiect magic care să te poarte prin țări exotice, să vezi locuri noi și-apoi să pleci mai departe, oriunde ți-ai dori? Hodja, un băiat din Pjort, are un astfel de vis. Și, ca să și-l îndeplinească, împrumută un covor fermecat. În schimbul lui, el trebuie să o aducă înapoi pe nepoata celui de la care l-a împrumutat, bătrânul El Faza. Va ajunge în orașul sultanului, unde se află nepoata lui El Faza, și va trece printr-o mulțime de peripeții și obstacole. Oare va păstra cu el covorul fermecat? Urmează să aflăm…

Grinch“ is coming back! Mai hotărât ca niciodată…

Regie: Yarrow Cheney („Singuri acasă“), Scott Mosier

Premieră: 23 noiembrie

Pentru Scott Mosier, coregizorul producției, „Grinch“ marchează debutul lui în lungmetraje de animație. Personaj fictiv, Grinch a existat mai întâi într-o carte pentru copii. Povestea a fost completată pentru a fi transformată într-un film mai lung. Năzuros și pus să distrugă cea mai frumoasă sărbătoare din an, Crăciunul, Grinch trebuie să înfrunte dorința total opusă a locuitorilor din Whoville. Crăciunul este o miză suficient de puternică pentru mobilizarea localnicilor, indiferent de colțul de lume în care s-ar afla! Dar și mai puternică se arată dorința antieroului de a-i pune capac…

Aventurile lui Smallfoot“: prietenie și curaj

Regie: Karey Kirkpatrick („Pește tufiș“), Jason Reisig

Premieră: 26 octombrie

Lansat la sfârșitul lunii trecute, filmul este în cinematografe și îi așteaptă pe cei mici să descopere o poveste cu multă zăpadă și un personaj savuros de comic.

Un tânăr yeti găsește ceva ce nimeni din specia lui nu credea că există: un om! În satul unde locuiește se stârnesc brusc un val de curiozități și panică, așa cum se întâmplă în interiorul oricărei comunități atunci când are loc un eveniment. Însă descoperirea lui va aduce în egală măsură noi prietenii și tot atâtea dovezi de curaj.

Comments

comments