Holle, pentru copii sănătoși și energici

promo-holle-iulie-2016

Cu siguranță, toți părinții își doresc ce este mai bun, mai frumos și mai sănătos pentru copiii lor. Dorință valabilă și în cazul alimentației care, în special în primele luni de viață, le poate da mari bătăi de cap părinților. Trebuie să aleagă produse sănătoase, gustoase și sigure. Pentru asta, Holle le vine în ajutor.

Certificatul Demeter, certificatul calității

O alimentație echilibrată și sănătoasă creează obiceiuri sănătoase pentru un viitor excelent. De aceea, e important ca, încă din primele zile ale diversificării, să-i oferi copilului numai produse sănătoase, organice și sigure din toate punctele de vedere. Holle este o marcă ce te poate convinge să o alegi. Alimentele organice pentru copii marca Holle au certificatul Demeter, o confirmare a faptului că produsele sunt strict verificate. Demeter se referă la cultivarea ingredientelor, prepararea și procesarea lor și chiar la ambalajul final. Piureurile pentru bebeluși și, în general, produsele bio care au sigla Demeter nu doar că provin din plante care au fost cutivate fără fertilizatori artificiali, dar la procesarea ulterioară nu se folosește nici un fel de aditiv artificial.

Fără arome artificiale, coloranți sau conservanți

Așadar, Holle nu utilizează pesticide sau îngrășăminte chimice pentru a crește ingredientelele prime. Fiecare dintre alimentele pentru copii garantează faptul că ingredientele nu sunt modificate genetic, ele fiind în conformitate cu reglementările UE . În plus, aceștia nu folosesc niciodată arome artificiale, coloranți sau conservanți și nu au adaos de zahăr, ceea ce face alimentele mai ușor de digerat.

Produse adaptate categoriei de vârstă

Holle cuprinde o gamă variată de produse adaptate la diferitele etape ale dezvoltării copilului. Astfel, poți opta pentru formulele de lapte de vacă sau capră BIO Lapte pentru copii Formula 1, 2, 3 (care se pot administra încă din prima zi de viață), pentru piureurile de fructe și legume Bio piure de mere și afine (pe care i le poți oferi copilului începând cu a patra lună de viață), pentru cerealele BIO Piure Mix din 3 (care i se pot administra copilului chiar din a șasea lună de viață), pentru biscuiți, pâine crocantă sau pentru borcanele de spaghete bologneze Bio Piure Spaghete Bolognese, care i se pot da copilului, după ce împlinește opt luni.