Hrănește-l sănătos! Ghidurile Usborne pentru părinți (Ediție ilustrată)

Ghidurile Usborne pentru părinţi − Hrăneşte-l sănătos! − un ghid practic, uşor de folosit şi plin de idei geniale, care va face chiar şi din cel mai neîndemânatic părinte un mare chef şi până şi din cel mai mofturos copil, un gurmand.

Editura Corint propune cititorilor săi, în colecţia Corint pentru părinţi, seria Ghidurile Usborne pentru părinţi, o carte indispensabilă tuturor părinţilor care doresc să îşi ajute copiii să pornească în viaţă cu dreptul: Hrăneşte-l sănătos! (Healthy Food for Babies and Toddlers), de Henny Fordham, autoare cu o bogată experienţă în realizarea cărţilor de parenting despre alimentaţia copiilor.

Ce înseamnă o alimentaţie sănătoasă? • Care sunt vârstele şi etapele în dezvoltarea copilului şi ce alimente sunt permise sau interzise în fiecare dintre ele? • Cum alegem şi cum pregătim hrana copilului? • Care sunt foloasele alăptării pentru bebeluş, dar şi pentru mama? • Cum putem să includem copilul în activităţile de cumpărare a alimentelor şi de pregătire a hranei? • Ce trucuri putem folosi pentru a-l ajuta pe micuţ să accepte mâncăruri variate şi sănătoase şi pentru a-l împiedica să mai facă nazuri la masă?

Răspunsuri la acestea şi la multe alte întrebări pe care orice părinte care doreşte să îşi hrănească în mod sănătos copiii şi le-a pus cel puţin o dată, precum şi informaţii despre cum trebuie citită eticheta unui aliment din comerţ, care sunt sursele alimentare din care copiii îşi pot obţine vitaminele şi mineralele necesare unei creşteri şi dezvoltări armonioase, o schemă succintă a planului diversificării alimentaţiei de la 0 la 3 ani, dar şi reţete diverse, liste de sfaturi utile, informaţii de prim-ajutor în caz de înecare cu mâncare, precum şi explicaţii referitoare la unităţile de măsură neconvenţionale (năucitoarele “cât cuprinde”, “o linguriţă rasă” etc.) − toate acestea şi multe, multe altele vor face deliciul părinţilor şi vor transforma pregătirea unor mese sănătoase într-o adevărată sărbătoare a întregii familii.

 

Puteți achiziționa cartea de pe