IGIENA SIGURĂ ȘI ULTRA-BLÂNDĂ PENTRU PIELEA DELICATĂ A BEBELUȘILOR

ABCDERM_banner-articol-site

Aflată in plin proces de maturizare, pielea bebelușului este diferită de cea a adultului. Funcția de barieră a pielii, foarte importantă pentru protecția corpului împotriva mediului extern, functionează la capacitate redusă în cazul bebelușilor, iar pielea este mai predispusă la iritații și infecții.

Raportul dintre suprafața pielii și greutatea corporală este de până la de 2.5 ori mai mare la bebeluși decât la adulți, iar la căldură sau îmbăiere absorbția cutanată crește de până la 10 ori. Pielea bebelușilor absoarbe o concentratie mai mare din produsele aplicate pe tegument, motiv pentru care se recomandă alegerea unor produse special concepute pentru o igienă și ingrijire sigură și delicată.

Ritualul îmbăierii bebeluşului este un moment de distracţie şi apropiere între tine şi copilul tău, iar pregătirea începe cu mediul ambient. Asigură-te că temperatura în cameră să fie 19-21°C și  că nu există geamuri, uși sau aparate de aer condiţionat deschise.

Temperatura apei ar trebui să fie de 35-37°C, iar baia bebelușului să dureze doar câteva minute.

Pentru igiena zilnică alege produse hipoalergenice, fără detergenți, fără parageni, cu PH neutru.

abcderm

În întâmpinarea nevoilor mămicilor, Laboratoarele Dermatologice Bioderma au creat ABCDerm Gel Spumant 1L pentru o igienă sigură și delicată a bebelușului. Este un spumant de baie fără săpun, cu textură ultra delicată, ideal chiar şi pentru cea mai sensibilă piele și poate fi folosit pe păr, față și corp. ABCDerm Gel Spumant 1L   este testat oftalmologic și dermatologic; nu irită ochii, are un parfum liniștitor și nu conține parabeni sau alte ingredient controversate.

Mămicile adoră flaconul de 1 L cu pompita ce permite utilizarea cu o singură mână, iar pentru deplasări, varianta de 200 ml.

ABCDerm este prima gamă dermatologică cu un nivel înalt de siguranţă şi toleranţă ce respectă pielea sensibilă şi fragilă a bebeluşilor şi copiilor fiind dezvoltată în conformitate cu Angajamentul ABCDerm:

SIGURANȚĂ: Reducerea riscului de alergii grație selectării riguroase a ingredientelor. Utilizarea unui parfum non-alergen;

EFICIENȚĂ: Selectarea celor mai pure ingrediente active, în doze optime, pentru o eficiență dermatologică dovedită și respect total pentru piele;

TOLERANȚĂ: Număr limitat de ingrediente pentru a garanta siguranță și confort;

MONITORIZARE: Monitorizarea permanentă a produselor, de la producție la punctul de vânzare, pentru o utilizare în completă siguranță.