Importanța muzicii prezente în produsele pentru copii

promo-babymoov-februarie-2016

Încă de la naştere, odată cu primele cântece de leagăn fredonate de mamă, şi continuând cu cântecele învăţate la grădiniţă şi la şcoală, şi mai apoi, cu pasiunea pe care cei mai mulţi dintre adolescenţi şi tineri o au pentru diverse formaţii sau interpreţi, muzica are un rol fundamental în clădirea dezvoltării personalităţii unei persoane.
Potrivit psihologilor, inteligența muzicală a copiilor şi a oamenilor, în general, este la fel de importantă în viaţă precum inteligența logică şi matematică sau precum inteligența interpersonală.
Este demonstrat faptul că muzica are o influenţă pozitivă asupra dezvoltării cognitive a copiilor şi acest lucru trebuie dezvoltat încă de când aceştia sunt bebeluşi. Tocmai de aceea, psihologii îndeamnă părinţii să aleagă cu grijă produsele muzicale pentru copii, astfel încât muzica folosită să fie liniştitoare, relaxantă, simplă şi uşor de înţeles. Iar când părinţii vor să combine utilul cu plăcutul, relaxarea cu sunetele minunate, pot folosi o mulţime de produse inovatoare precum leagănele Babymoov.
Leagănul Swoon Motion de la Babymoov este combinaţia perfectă dintre relaxare şi confort. Cele 5 viteze de legănare şi cele 2 modalităţi de legănare (față-spate sau stânga-dreapta) pot fi ajustate cu uşurinţă în funcţie de starea bebeluşului. Are inclus un detector de mişcare, care începe să legene bebeluşul în momentul în care acesta plânge – această funcţie este extrem de utilă în momentele în care micuţul este mai neliniştit, sau are colici. Mămica poate seta timpul de legănare (10-20-30 minute), în funcţie de preferinţele micuţului. În plus, are 8 cântece de leagăn, de o calitate foarte bună, pentru liniştirea bebeluşului. Acestea au fost foarte atent selectate de către cercetătorii Babymoov, pentru a induce bebeluşului o stare de linişte, de relaxare, de confort şi siguranţă pentru a se linişti rapid sau pentru a adormi.
Potrivit rezultatelor unor studii, muzica poate avea efecte benefice asupra dezvoltării creative şi cognitive a copilului, îmbunătăţind capacitatea de memorare şi concentrare în timp ce oferă şi o stare generală de bine. Această stare de bine este transmisă şi în momentul în care mămica ascultă muzică în timpul sarcinii.

Leagănul Swoon Motion a fost creat cu un şezut ergonomic, care se poate roti la 360 de grade, pentru ca bebeluşul să fie întotdeauna în câmpul vizual al părinţilor. Spătarul are mai multe poziţii de înclinare, pe care mămica le poate selecta cu uşurinţă, în funcţie de activitatea aleasă – joacă, relaxare său somn. Perniţa suplimentară ultra-confortabilă îi conferă nou-născutului o senzaţie de siguranţă, în timp ce bara de jucării (care se poate îndepărta) cu cele 3 mascote simpatice îi stimulează simţurile bebeluşului.