Începem şcoala cu o imunitate de fier

promo-62

Întoarcerea la şcoală înseamnă totodată şi o reînnoire a bunelor obiceiuri în ceea ce priveşte întărirea sistemului imunitar. Printre acestea se numără: mâncatul sănătos, spălatul corect al mâinilor şi consumul de suplimente alimentare.
Ştiţi cum e, în fiecare an, vara ne păcăleşte şi ne dă impresia că nu se mai termină. Soarele îi face pe copii să aibă foarte multă energie, de dimineaţă până seara se bucură de soarele care îi face să pară super-copii şi cedează abia târziu, când este de mult trecută ora somnului. Ei bine, de obicei, în primele săptămâni petrecute la şcoală, te confrunţi cu răceli pe care copiii le iau de la colegi. Asta îţi reaminteşte că trebuie să iei măsuri şi să le întăreşti sistemul imunitar.
Pe lângă necesarul “spălat pe mâini”, o dietă sănătoasă şi cel puţin opt ore de somn, iată câteva sfaturi care ar putea să te scoată din impas:
– Supliment pentru creşterea imunităţii, care conţine tinctură de propolis, extract din fructe de soc, extract din Echinacea, Vitamina C, extract din fructe de măceş şi zinc ionic. Este ideal pentru funcţionarea normală a sistemului imunitar, mai ales în sezonul rece. De asemenea, creşte rezistenţa organismului la infecţii, are acţiune antimicrobiană şi antivirală şi reduce inflamaţiile.

  • Vitamina D are o acţiune extraordinară în prevenirea bolilor, de aceea este indicat să fie consumată zilnic o cantitate indicată de către medicul pediatru. Cu atât mai mult cu cât şcoala înseamnă automat şi un timp petrecut în interior.
  • Probiotice – Aceste bacterii prietenoase au o relaţie specială cu sistemul imunitar, de aceea este foarte important să protejăm intestinul, acesta reprezentând linia defensivă în lupta cu invadatorii periculoşi.
  • Multivitamine – Este indicat să le cauţi pe cele cu un conţinut cât mai scăzut de zahăr. De asemenea verifică să întrunească un conţinut bogat de nutrienţi.

Proimmunity Sirop sau capsule reprezintă soluţia ideală pentru fortifierea sistemului imunitar al copilului tău. Cu atât mai mult cu cât perioada reîntoarcerii în comunităţi (şcoli, grădiniţe) reprezintă o provocare în sistemul imunitar. Extractele conţinute de Proimmunity reduc cu 50% numărul de îmbolnăviri în sezonul rece. În cazul în care deja boala a fost contractată, cu ajutorul Proimmunity, perioada acesteia scade la jumătate. Produsul se poate administra începând cu vârsta de 1 an.