Încet, încet, ne facem mari!

 

editorial-februarie-2014

Nu îmi vine să cred că deja suntem la al doilea număr. Credeţi sau nu, munca în redacţie este pentru noi o plăcere şi evident că timpul zboară! Suntem tare mulţumiţi de primul număr şi entuziasmaţi cu privire la cele care se aştern în faţa noastră. Sperăm să avem inspiraţia necesară pentru a vă oferi cele mai utile informaţii şi răspunsurile la întrebările de proaspeţi părinţi.

Şi că tot a venit vorba, ediţia aceasta vom aborda teme precum tratarea dermatitei atopice – pentru aceia dintre voi care se confruntă cu probleme de piele la bebeluşi şi care încearcă totul pentru ca micuţul lor să fie bine. La rubrica Sfatul Medicului vă prezentăm informaţii pe care nu le ştiaţi despre polipi, vorbim pe larg despre tratarea gripei prin tratament homeopatic, alergiile alimentare la copii dar şi despre întârzierile în dezvoltarea limbajului.

Pentru că avem graviduţe responsabile printre cititoarele noastre, luna aceasta vă sfătuim cum puteţi rămâne superbe în timpul sarcinii fără să riscaţi contactul cu substanţele toxice conţinute de anumite produse de înfrumuseţare. De asemenea vorbim despre problemele somnului pe care le întâmpini în sarcină şi cum te asiguri că bebe primeşte toţi nutrienţii necesari dezvoltării în burtică.
Daca deja esti mămică, nu puţine sunt grijile tale, tocmai de aceea venim în întâmpinarea ta cu cele mai inovatoare produse, testate chiar de redactorii Copii şi Părinţi.  Vei vedea, viaţa cu bebe este minunată! Să te bucuri de ea la maxim!

Să nu uităm că bebeluşii sunt fiinţele cele mai preţioase pentru noi, dar şi cele mai sensibile, de aceea au nevoie de toată grija şi dedicarea noastră.  Află cum să faci faţă perioadei “Suzeta”, cât de important  este pentru bebe să se joace pentru a se dezvolta, dar cum nu este esenţial să umpli toată casa cu jucării pentru aceasta, cum îl faci să se tranforme din mofturos în mâncăcios şi multe altele.
Special, la Povestea Lunii, vă prezentăm o proaspătă familie şi cum ne-au povestit ei că le-a fost schimbată viaţa de când fac totul în 3!

 

Cu bine,

Echipa CSP!

Comments

comments