INFO BEBE – despre tine și copilul tău

INFO-BEBE-863

INFO BEBE este un eveniment gratuit adresat viitoarelor mămici, în cadrul căruia acestea vor avea ocazia să afle de la specialiști în domeniu ce înseamnă o sarcină sănătoasă și care sunt primii pași în creșterea și îngrijirea copilului.

 

La întrebări le vor răspunde doamna Dr. Elvira Brătilă, medic primar ginecolog, Dr. Cristina Coman, medic neonatolog, nutriționistul copiilor, Dr. Anamaria Iulian, expert în obezitate infantilă și nutriție comportamentală, Psih. Oana Popescu Argetoaia, psihoterapeut în cadrul Cabinetului Individual de Psihologie Oana Popescu Argetoaia, specializat în psihoterapie cognitiv-comportamentală, Stelian Tufaru, instructor de fitness, și Magda Dulugiac, medic biolog al Băncii Centrale de Celule Stem „Regina Maria”.

 

INFO BEBE, ediția de iarnă 2014, va avea loc sâmbătă, 6 decembrie, ora 11:00, la Journey Pub (Str. George Enescu 25). Intrarea la eveniment va fi gratuită, pe bază de invitație și confirmare.

 

Accesul gratuit la INFO BEBE este oferit în baza completării formularului de înscriere de aici.

 

Evenimentul INFO BEBE este organizat sub umbrela Feminis România (http://feminis-romania.ro/#!home), un proiect inițiat în anul 2014 de Clinica Elginmed (http://www.drbratila.ro/) prin dr. Elvira Bratilă – medic primar obstetrică-ginecologie. Acest proiect a fost gândit ca o răscruce de drumuri. E punctul în care drumurile a mai multor specialiști se întâlnesc, se unesc și croiesc, cu și mai multă forță, un alt drum, mai lin, fără ascunzișuri, un drum pe care să pășească cu încredere femeile din România pentru care dreptul la informație nu a dispărut.

 

 

Pentru mai multe informații, vizitați:

 

Site-ul Feminis România: http://www.feminis-romania.ro

Pagina de Facebook Feminis România: http://www.facebook.com/feminisromania.