Înotul e o plăcere pentru bebe!

 

sport-ianuarie-2014

Încurajarea activităţilor copiilor este o parte extrem de importantă în dezvoltarea acestora şi îi poate ajuta să deprindă obiceiuri sănătoase, care îi vor însoţi şi în viaţa adultă.

BEBELUŞII POT ÎNOTA ÎNAINTE DE A MERGE!

Cele mai bune efecte ale apei asupra copiilor sunt vizibile în cazurile în care bebeluşii au luat primele lecţii de înot înainte de împlinirea primului an. Pe măsură ce înotul este deprins, vei vedea cum creşte capacitatea de coordonare, forţă, rezistenţă şi capacitatea de respiraţie a bebeluşului.

ACVATIC BEBE CLUB

Clubul îndeplineşte toate condiţiile unui centru sigur şi de încredere pentru fiecare copil atât prin programele de educaţie acvatică individuale, cât şi prin workshopurile creative şi intensive alese cu atenţie. Nou-născuţii iubesc înotul şi ar trebui sa aibă oportunitatea să exerseze încă de când s-au născut, mai întâi în baia de acasă, pentru confort în mediul familiar, sub îndrumarea unui specialist din cadrul clubului, iar de la 4 luni în piscina special concepută şi cu programe specifice dedicate lor. Instructorii clubului, prin pregătirea lor profesională, absolvenţi ai Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, dar şi prin calităţile personale, sociabilitate şi expresivitate, capacitate de a lucra cu copilul mic, sunt capabili să realizeze în fiecare lecţie un mediu de învăţare distractiv, în care copiii să răspundă provocărilor într-un mod pozitiv şi să dobândească compeţente rapid şi precis, datorită programului individual instructor-copil.

Acvatic Bebe Club este singurul club de profil din Bucureşti unde tratarea şi dezinfecţia apei se realizează prin intermediul unei instalaţii mixte bazate pe UV şi ozon cu efect direct asupra calităţii apei şi a aerului din jurul piscinei. Temperatura apei va avea constant o valoare cuprinsă între 31,5 si 32 grade, iar cea a aerului între 32,5 şi 33 grade, umiditatea fiind de asemenea la parametri optimi.

STAF

Înotul antrenează toate categoriile de muşchi, iar mişcările sunt foarte mult uşurate, deoarece apa preia 70% din greutatea corpului, ceea ce înseamna că înotul este un sport fără risc de traumatizare a organismului.

Comments

comments