Înscrieri în grupul Mirroring Mothers 0-1 an

 

mirroringmothers_863x450

Mirroring Mothers deschide perioada de înscrieri pentru prima serie de grupuri de lucru cu scop terapeutic adresate mamelor. În perioada 14 – 28 noiembrie 2014 orice mamă interesată să facă parte, alături de alte mame, dintr-un grup Mirroring Mothers se poate înscrie prin trimiterea unei solicitări la adresa de email office@mirroringmothers.com.

Grupurile sunt închise adică odată stabilită componența lor nu se vor mai adăuga noi membre. Principiile etice fundamentale sunt confidențialitatea și absența oricărui tip de judecată la adresa celorlalte membre.

Numărul maxim de participante va fi de 8 persoane. Pentru primele trei grupuri, denumite grupul 0-1 an, 1-3 ani și 3-6 ani – după vârsta copiilor mamelor participante – se va lucra cu doamna Carla Pînzaru, psihoterapeut de orientare psihanalitică format în psihoterapia psihanalitică a copilului, adultului și adolescentului.

Puteți găsi informații suplimentare în secțiunea Evenimente a paginii web www.mirroringmothers.com și pe pagina de Facebook Mirroring Mothers.