Interviu Mihaela Burlacu, manager Gymboland Promenada

 

interviu-gymboland

“Avem un întreg departament care se ocupă de distracţia celor mici”

Eşti invitat să te aventurezi în ţinutul Gymboland, un loc parcă desprins din cele mai frumoase poveşti fără sfârşit, unde distracţia şi misterul sălăşluiesc în armonie şi unde oricine poate deveni ceea ce a visat mereu.

1.Cum a început povestea Gymboland?

Povestea Gymboland a început cu mai bine de patru ani în urmă, din dragoste pentru copii şi respect pentru părinţi. Ne-am dorit un loc unde părinţii îşi pot lăsa copii cu încredere şi cu certitudinea că puiul lor este în siguranţă .  Locul nostru de joacă este un spaţiu unde copilul este învăţat cum să socializeze cu ceilalţi copii şi este minunat să vedem cum se leagă primele prietenii şi legături între copii.

2.Ce anume diferenţiază Gymboland faţă de celelalte locuri de joacă pentru copii?

Gymboland reprezintă mai mult decât un loc de joacă. Reprezintă un spaţiu sigur unde sprijinim în primul rând creativitatea şi dezvoltarea armonioasă a copilului prin metode moderne şi educative. Fiecărui copil trebuie să îi acordăm atenţia cuvenită şi să îi explicăm de ce are voie sau nu să se poarte într-un anumit fel cu cei din jurul lui.

3.În zilele noastre, devine din ce in ce mai greu să convingi un părinte că ii poţi oferi tot ce e mai bun copilului lui, dumneavoastră cum reuşiţi să realizaţi acest lucru?

Intradevar părinţii sunt foarte exigenţi şi tocmai de aceea, trebuie să lucrezi mereu la cele mai înalte standarde şi să ai grijă ca ceea ce promiţi să se şi întâmple în realitate. Tocmai de aceea, noi avem transparenţă totală în serviciile noastre şi locurile noastre de joaca sunt vizibile din exterior, părinţii putând cu uşurinţă să urmarească joaca celor mici.

4.Care sunt atuurile unui angajat Gymboland?

Angajaţii noştrii sunt tineri energici ce iubesc copiii foarte mult şi sunt responsabili atât de siguranţa cât şi de distracţia celor mici. Suntem o mare familie, ne ajutăm reciproc iar compania ne asigură pregătire continuă, încă de la început. Fiecare nou angajat, este atent selecţionat după care urmează o perioadă de training, unde este pregătit pentru cele mai dificile situaţii cu care se poate confrunta pe parcursul jobului.

5.Gymboland organizează evenimente pentru copii?

În mod periodic organizăm evenimente de mare anvergură, unde participă sute de copiii talenţati ce vin cu mare drag la noi şi fac un spectacol cu adevarat impresionant.  Avem un întreg departament ce se ocupă de amuzamentul celor mici aducând mereu activităţi noi şi inedite pentru evenimentele noastre.

6.Care sunt ofertele cu care vă fidelizaţi clienţii?

Pentru clienţii ce ne trec mereu pragul am pregătit un card de fidelitate, ce oferă un discount de 10% la preţul de intrare, de fiecare dată când vin la noi. De asemenea, până la ora 14:00 avem happy hour, iar de la ora 21:00 din nou, se reduce preţul de intrare. Orice client ce vine la noi, primeşte un abonament, ce asigură o intrare gratuită la cinci intrări.

7.Cea mai nouă locaţie, cea din Promenada Mall ce aduce în plus?

Locaţia din Promenada Mall este cu totul deosebită deoarece aici am implementat un nou concept, adus pentru prima oară în Romania, de către Gymboland. Astfel, utilizarea echipamentelor variate-caruselul, trambulina complexa, structura modulară cu labirinturi, tobogane, tunuri şi piscine cu bile reprezintă un bun prilej pentru dezvoltarea motricităţii.

8.În acest moment, Gymboland este primul în topul preferinţelor copiilor. Care sunt sentimentele dumneavoastră în legatură cu această realizare?

Ne bucurăm că am reuşit să ne facem datoria faţă de clienţii noştri şi să îi facem fericiţi pe cei mici. Am ales un business unde concurenţa este accerba şi doar încercând să faci lucrurile cât mai profesionist posibil poţi să ajungi în vârf.

Urmăreşte-i şi pe pagina de facebook (www.facebook.com/gymboland.ro) pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi, concursuri şi promoţii!

ADRESE LOCAŢII GYMBOLAND:
AFI Palace Cotroceni – str. Iuliu Maniu nr. 7, sc. 2, et 4, cam 30B, Sector 6, Bucureşti
Promenada Mall – Calea Floreasca Nr. 246B, Sector 1, Bucureşti
Email: office@gymboland.ro
Site: http://gymboland.ro/

Comments

comments