Învață să fii o mămică stylish!

promo-59

Cea mai grea lovitură pe care o primeşte o femeie care devine mamă e cea legată de imaginea personală. Nu e de ajuns că luăm în greutate cel puţin 12 kilograme şi trebuie să renunţăm lună de lună la hainele preferate, care, odată cu creşterea burticii, nu ne mai încap. După cum bine ştiţi, lucrurile nu se schimbă dramatic nici după naştere. La unele dintre noi kilogramele puse în timpul sarcinii se duc mai greu şi acum nu mai avem nici scuza că suntem gravide! Ca să nu mai vorbim de faptul că cel mic ne solicită aproape tot timpul, aşa că nu prea ne mai rămâne răgaz pentru probatul minute în şir în faţa oglinzii.Culmea e că acum, mai mult ca oricând, ne dorim să ne simţim frumoase şi elegante, să purtăm haine care ne avantajează silueta şi să scoatem tocurile uitate în dressing. Iată de ce sfatul unui specialist s-ar putea să ne facă bine.
La cursurile de Stilism & tendinţe în modă de la DallesGO – modul Începători, vei învăţa sub îndrumarea Irinei Markovits, cum să-ţi conturezi un stil vestimentar individualizat, înţelegând în acelaşi timp lumea şi industria modei, dar şi impactul direcţiilor stilistice de sezon asupra garderobei proprii. Vei afla cum se construieşte şi ce comunică un look şi îşi vei însuşi noţiuni despre creativitate, construirea unei garderobe, siluete şi conformaţii, palete cromatice şi accesorizare. Vei învăţa, de asemenea, cum să alegi informaţia corectă şi cum să o foloseşti în favoarea ta, care sunt tendinţele sezonului şi ce funcţionează pentru tine.
Irina Markovits are o bogată experienţă ca jurnalist de modă şi consultant de stil, fiind fondatoarea Image Matters, primul birou de consultanţă de stil din România. În portofoliul ei s-au strans peste 450 de clienti individuali, la care se adaugă clienţi corporate, partide politice şi agenţii de advertising, care au beneficiat de training de imagine profesională. Blogul ei, StyleDiary.ro, este unul dintre cele mai cunoscute şi mai longevive din blogosfera românească, iar activitatea sa de jurnalist de modă din ultimii 10 ani a inclus colaborări cu revistele The One, Tabu, Story, Fashionandbeauty.ro.
Pe lângă modulul de Stilism & Tendinţe în Modă, la Dalles GO, cea mai mare platformă de cursuri after work din Bucureşti, poţi învăţa de la profesionioşti cu experienţă Make-up, Fotografie, Hairstyling, Design Interior, PR, Social Media, Comunicare Online, Actorie sau Cooking. Alătură-te comunităţii active de peste 1500 de absolvenţi, care iau parte, an de an, la programe de învăţare şi networking, dezvoltare personală şi profesională.

 

Cursurile Dalles GO au loc pe parcursul a 12 săptămâni, după ora şase seara, când banii cheltuiţi pe o bonă se vor dovedi mai mult decât folositori. Rezervă-ţi şi tu locul în noua serie de cursuri, programată să înceapă în această toamnă – înscrierile se fac pe www.dallesgo.ro
info@dallesgo.ro
0769 041 711.