JimJam – Grila si recomandarile lunii ianuarie 2017

header-jimjam-2017

Messy Merge la Okido

De duminică, 1 ianuarie de la ora 17:05messy okido

În weekend de la 17:05 și de luni până vineri de la 12:25

Messy Merge la Okido este un serial de comedie și aventură care îl are ca personaj principal pe Messy, un monstruleț mic și albastru care trăiește în casa ta. Dacă este dezordine în bucătărie sau șosete ciudate sub pat, înseamnă că Messy este prin preajmă. Are blăniță și este drăgălaș și întotdeauna vrea să meargă în Okido, un tărâm magic în care trăiesc prietenii lui. Lor le place să-l vadă pe Messy pentru că el este foarte distractiv, din secunda în care vine cu trambulina la casa lor. Împreună ei pot face orice, în special atunci când sunt ajutați de oamenii de știință Zim, Zam și Zoom, care au un laborator uriaș cu picioare telescopice în care construiesc o rachetă care zboară până la lună, ori o mașinărie de schimbare a vocii. Orice lucru în Okido este impresionant. Poți afla ce înseamnă gravitația sau limbajul, dar nu înainte de a te distra pe cinste!

 

Micul meu ponei: Promenada prințeseimicul ponei

Duminică 22 ianuarie de la ora 18:00

 

Promenada de primăvară se apropie și poneii se pregătesc pentru acest eveniment cu ajutorul Breezies.  Însă o iarbă problematică le aduce pe Wysteria și Pinkie Pie într-o grotă misterioasă în care dragonul Spike doarme de o mie de ani. El o face pe Wysteria prințesă, însă Wysteria învață că este mult mai important să fii sincer cu tine însuți.

 

micul ponei curcubeu

Micul meu ponei: Prietenii nu sunt niciodată departe

Duminică 29 ianuarie de la ora 18:00

Ne alăturăm lui Sky Wishes și Star Catcher pe insula Butterfly, unde Sky Wishes își dorește ca distracția să nu se termine niciodată. Cei doi decid că doresc să își cunoască unul altuia prietenii. Sky Wishes decide să dea o petrecere în Ponyville unde timizii prieteni ponei Pegasus ai lui Star Catcher îi pot cunoaște prietenii pământeni. Poneilor pământeni le vine greu să creadă că există ponei Pegasus, însă vin la petrecere, în timp ce Star Catcher îi convinge pe poneii Pegasus să vină la petrecere.

 

Maraton Hit de Weekend

Duminica de la ora 10:00

Pingu, Thomas și prietenii săi, Angelina Balerina și Bob Constructorul.

maraton-hit-de-weekend