Jurnalul unei mămici: Răsfăţul de toamnă

863x492

A venit toamna! Zilele sunt de acum răcoroase, ploile mai dese, iar vântul îşi face simţită prezenţa zilnic. Toate acestea determină nu numai trecerea la o altă garderobă, dar şi necesitatea de a schimba rutina zilnică de îngrijire a pielii puiului tău.

Pielea copilului devine mai uscată şi slăbită de atacurile factorilor externi: vânt, alternanţele dese de la frig la căldură, poate fi sensibilizată sau chiar iritată de îmbrăcămintea cu fibre de lână, dar şi de schimbarea alimentaţiei (fructele de sezon)

Orice mămică ştie că pielea copilului devine mai sensibilă odată cu venirea toamnei, de aceea este în căutarea unor produse hidratante, care să garanteze siguranţă şi toleranţă optime şi să protejeze pielea delicată a copilului, oferindu-i confort optim.

Dar pe lângă toate aceste provocări, nu trebuie să uiţi că toamna este un anotimp frumos. Acesta trebuie să fie anotimpul apropierii dintre tine şi puiul tău, de aceea îţi propunem ceea ce noi am numit: Răsfăţul de toamnă!

Ce presupune răsfăţul de toamnă?

Pasul 1 – Igienă blândă şi delicată pentru care îţi recomandăm un produs special: ABCDerm Ulei de corp 200 ml – ulei relaxant şi hidratant pentru masaj şi/sau baie.

ABCDerm Ulei de corp 200 ml este un ulei de corp ce hidratează pielea delicată a bebelușilor și a copiilor, o calmează şi o învăluie cu delicateţe. Graţiei formulei sale speciale, hidratează și consolidează bariera cutanată. Acesta calmează şi relaxează, fiind ideal pentru clipele de răsfăţ ale copilului cu mămica.

90% din mame au observat că pielea copilului lor a devenit mai suplă şi că uleiul compensează efectul de uscare al apei (test de utilizare timp de 15 zile pe 10 copii cu vârste cuprinse între 3 și 36 de luni).

Iar pentru a desăvârşi clipele de răsfăţ, îţi recomandăm pentru pasul 2 – Hidratarea intensivă –

ABCDerm Hidratant 200 ml, un produs de îngrijire zilnică pentru hidratarea pielii bebelușilor și copiilor. Acest lapte delicat respectă chiar şi pielea cea mai sensibilă a bebelușilor.

ABCDerm Hidratant 200 ml conține ingrediente de hidratare extrem de delicate, hidratează, catifelează și protejează chiar și pielea cea mai delicată.

100% din mame au observat că pielea copilului lor a fost mai catifelată, mai suplă şi mai bine hidratată (test de utilizare timp de 15 zile pe 15 copii cu vârste cuprinse între 4 şi 34 de luni).

Laboratoarele Bioderma au adus excelenţa şi experienţa dermatologică în sprijinul pediatrilor şi al mămicilor prin formularea ABCDerm – prima gamă de igienă şi îngrijire cu un nivel înalt de siguranţă şi toleranţă ce respectă pielea sensibilă şi fragilă a bebeluşilor şi copiilor graţie unui sistem strict de valori formulate dermatologic cu puternice angajamente legate de:

1.SIGURANŢĂ– fără parabeni, coloranţi sau uleiuri esenţiale;

2EFICACITATE – cu ingrediente în formă pură şi doză optimă;

3TOLERANŢĂ – număr limitat de ingrediente pentru a garanta siguranţa şi confortul; produsele sunt testate sub control dermatologic;

4.MONITORIZARE – urmărirea produselor în fiecare etapă, de la producţie până la punctul de vânzare, pentru a garanta calitatea excepţională.

Relaţia dintre mamă şi copil este una foarte specială, plină de provocări şi satisfacţii. Iar noi suntem alături de tine, ca de fiecare dată, pentru a descoperi împreună noi şi noi bucurii, dar şi pentru a-ţi oferi ajutoare de nădejde.

Şi pentru că răsfăţul de toamnă este abia la început, te aşteptăm cu sfaturi utile despre îngrijirea pielii bebeluşilor şi a copiilor, dar şi cu alte informaţii de sezon pe pagina noastră de Facebook Bioderma, dar şi pe site-ul nostru, în secţiunea dedicată acestei game: http://www.bioderma.com.ro/produsele/abcderm