Lansare carte – In cautarea sufletului Craciunului

carte-craciun

“In cautarea Sufletului Craciunului” se lanseaza in Noiembrie

 

La jumatatea lunii Noiembrie 2014 va fi lansata in toate librariile din tara si la cei mai mari distribuitori online o minunata poveste de Craciun pentru copii: In cautarea Sufletului Craciunului, una dintre cele mai importante lansari de carte pentru copii din ultimii ani.

O poveste despre cele mai pure sentimente care definesc sarbatoarea Craciunului: Iubire, Generozitate, Sinceritate, Prietenie Adevarata, Curaj si Sacrificiu; Speranta si Lumina; Incredere, Tenacitate, Solidaritate, Compasiune, Daruire….dar si despre pericolele care pandesc mai aproape decat ne imaginam, de cele mai multe ori chiar in noi insine.

“Un mesaj educativ important pentru cei mici si un prilej minunat pentru parinti de a retrai emotiile copilariei si de a impartasi celor mici bucuria lecturii.” Virginia Costeschi, Coordonator editorial – Grupul Editorial TREI.

 

Teo Trandafir spune despre aceasta poveste:

“Uneori, oamenii mari uita lucrurile importante, cele pe care ochiul nu le vede, mana nu le atinge. Cam asa gandea si Micul Print, cred. Asa ca am refuzat sa uitam iubirea, blandetea, rabdarea, ca nu cumva ele sa dispara incet-incet, fara zgomot…In aceasta carte de poveste vom gasi ce cautam in fiecare zi: adapost pentru noi si pentru copiii nostri. Adapost in fata violentei sau grabei sau tristetii. Aici, intre aceste coperti, e vesnic Craciun, iar metafora miroase a cozonac si fericire.“

Daca sarbatoarea Craciunului ar fi in pericol sa-si piarda Sufletul, cine s-ar aventura sa paraseasca siguranta si caldura caminului pentru a-l regasi si a-l aduce inapoi?

Povestea spune ca trei prieteni pornesc in aventura vietii lor, incercand sa salveze Craciunul. Impreuna vor strabate in noaptea Ajunului distante de neimaginat. Vor traversa munti si paduri pline de primejdii, vor revedea locuri si prieteni dragi uitati de vreme, isi vor face prieteni noi si tovarasi de drum de nadejde. Vor reusi ei, oare, sa redea sarbatorii Craciunului stralucirea pierduta? Vor reusi sa gaseasca la timp Sufletul Craciunului?

 

Un proiect editorial semnat de R.D. Mottok, ilustrat de Anda Cofaru si publicat de Editura Trei.