Marsul prematurilor

marsul-prematurilor-cover

Asociatia Unu si Unu organizeaza in premiera in Romania primul Mars dedicat bebelusilor care se nasc prematur dar si familiilor acestora.
Astfel, in data de 10 iunie, 2015 incepand cu orele 11:00 va invitam intr-un numar cat mai mare la eveniment alaturi de reprezentanti ai societatii civile, jurnalisti, Ong-uri, Vip-uri, medici, autoritati, parinti etc.
Scopul demersului este de a atrage atenția societății civile intr-o maniera diferita asupra fenomenului prematurității, asupra impactului pe care acesta îl are asupra nou născutului, al familiei, al societății si sa devenim Vocea prematurilor, Sa ne unim fortele si sa devenim gura lor de oxigen.
Marsul prematurilor se va organiza anual si va aduce in atentie cate o problema a prematuritatii: anul acesta, tema centrala va fi RESPIRATIA si neputinta acestor bebelusi de a respira singuri.
Pentru a reprezenta acest moment critic din viata prematurilor, toti participantii vor purta masti de oxigen, identice cu cele intalnite in sectiile de terapie intensiva.
Confirma prezenta ta la adresa de e-mail: diana.gamulescu@unusiunu.com.
Punctul de intalnire este pe Șoseaua Aviatorilor (directia de mers de la metrou Victaoriei spre Parcul Kiseleff).
Ce mai poti sa faci?
– sa aduci alaturi de tine si alti prieteni, colegi, vecini si cunostinte
– sa popularizezi evenimentul pe facebook folosind #marsulprematurilor
Te asteptam!
Respiratia este viata!
Fii la curent cu evenimentul si urmareste-l pe pagina oficiala de facebook: https://www.facebook.com/asociatia.unusiunu

 

harta 10 iunie