Marsupiul anatomic BabyMoov & Căruciorul Nuna Pepp 2012

am-testat-ianuarie

Când te hotărăşti să urci pe Rarău cu un bebe de 5 luni şi jumătate, lucrurile se complică puţin. Nu poţi să îl iei în cărucior, nici în braţe nu prea merge, că… de! E deja cam greuţ! Rămâne varianta marsupiului. Aşa că la ora 10, înfofoliţi bine (şi noi şi el), am dat piept cu ceaţa de pe vârful Rarău. Peisaj superb, Bucovina acoperită de ceaţă  – Saşa nu a văzut nimic din toate acestea pentru că era prea ocupat să doarmă dus în Marsupiul anatomic Babymoov.

Vreo oră şi jumătate cât a durat plimbarea noastră, bebelinului nu i s-a văzut nici vârful nasului! Datorită materialului din care este fabricat marsupiul, deşi înfofolit, nu s-au supra-încălzit, nici el şi nici „purtătorul”. S-a cam supărat în schimb, când a trebuit să ne urcăm în maşină şi să-l scoatem din marsupiu. Datorită poziţiei anatomice (aşa numita poziţie M – poziţia ortopedică corectă), marsupiul oferă confort sporit încă de la naştere şi poate fi utilizat pentru perioade mai lungi de timp.

Avantaje pentru bebelusi:

Marsupiul ofera confort inca de la nastere, fiind conceput sa mentina pozitia anatomica a  bebelusului (spatele curbat, picioarele separate).
Marsupiul poate fi utilizat pentru perioade mai indelungate de timp.
Marsupiul sustine corpul bebelusului intr-o pozitie anatomica normala, pe toata suprafata corpului, fara puncte de presiune.
Materiale de buna calitate, permit trecerea aerului (evitand supraincalzirea).
Reductor integrat, pentru primele luni de viata.

Avantaje pentru mamica:

Distribuie uniform greutatea bebelusului pe umeri si pe spate, evitand riscul aparitiei deformarilor coloanei vertebrale.
Centurile late pe umeri si sold  contribuie si ele la distribuirea uniforma a greutatii copilului.
Centurile sunt reglabile.
Este foarte practic gratie sistemului facil de prindere.
Centurile ofera confort mamicii, fiind foarte usor de pozitionat.
Centura abdominala pentru confort complet.
Marsupiu poate fi pozitionat in 3 modalitati diferite: in fata, in spate sau lateral.

 

Căruciorul Nuna Pepp 2012

Când pleci la drum cu un bebeluş, provocarea cea mai mare o reprezintă „înghesuitul” bagajelor în portbagaj – şi când, pe lângă scutece, hăinuţe, creme (ca să nu mai zic şi de lucrurile voastre), trebuie să adaugi şi căruciorul, lucrurile se complică de-a dreptul. nuna_amtestatCe mai?! Îţi vine să te iei cu mâinile de păr!

Ei bine, căruciorul Nuna Pepp reprezintă o surpriză plăcută. Nu numai că se pliază extrem de uşor – poţi face asta şi cu o singură mână – dar este ultracompact şi ocupă foarte puţin loc în portbagaj. Adăugăm designul elegant în culori luminoase şi manevrabilitatea, şi putem spune că am tras lozul câştigător.

Micuţii vor avea parte de o plimbare pe cinste în căruciorul cu 3 poziţii de înclinare a spătarului, şi suportul pentru picioare care se poate ridica. Deşi dispune de o tehnologie progresivă a suspensiilor, Nuna Pepp este făcut pentru oraş, nu pentru terenurile accidentate, drumuri de ţară, plajă sau munte.

PEPP este…

FERMECATOR, gratie designului si a functionalitatii maxime din momentul in care bebelusul vine pe lume…

INTELIGENT, plierea super compacta, se transforma intr-un troller usor de transportat in masina, bicicleta, metrou sau oriunde altundeva ; deschidere la fel de rapida cu o singura mana. Sistemul de franare inovativ si noul sezut confortabil – sunt alte puncte forte ale sale.

CONFORTABIL, gratie posibilitatii de inclinare a sezutului in 3 pozitii distincte. Suspensia progresiva este perfecta pentru momentele cand bebelusul doarme si nimeni si nimic nu-l vor deranja. Manarul reglabil este de asemenea confortabil, de aceasta data pentru parinti.

 

Recomandat:

de la nastere – pana la 15 kg

Dimensiunile produsului :

95/105 (inaltime) X 55 cm (latime) X 26 cm (adancime)

Dimensiuni pliat :

71 cm (inaltime) X 55 cm (latime) X 26 cm (adancime)

Greutate produs :

7.9 kg – 8.6 kg (in functie de accesoriile incluse)

Comments

comments