Nazosept – pentru năsucul înfundat al bebelușului tău.

Bebelușul tău are nasul înfundat?  Încă nu ai găsit soluția? Infant UNO vine în sprijinul tău cu o combinație magică, eficientă și sigură chiar și pentru bebelușul tău. Este vorba de noul produs, Nazosept .

Utilizat de peste 5 ani cu succes la sugarii și copiii din Franța si Belgia, Nazosept este prezent din această toamnă și pe piața din România. Eficiența Nazosept  este dată de combinația unică de ingrediente (extract lichid de Cimbru, Cupru, Clorură de sodiu, Polisorbat 80) care ameliorează și reduce durata simptomelor răcelii și rinofaringitei și îmbunătățește respirația.

Combinația unică de ingrediente fără conservanți are proprietăți antiseptice și de fluidificare, contribuind la îndepărtarea agenților infecțioși și la reducerea obstrucției nazale prin diluarea și îndepărtarea mucusului în exces.

 

nazosept-csp

Doze:

1 lavaj nazal de 2-3 ori pe zi. 1 unidoză de 5 ml = 1 lavaj nazal.

Acest produs nu trebuie utilizat mai mult de câteva zile.

Instrucțiuni de utilizare:

Se detașează unidoza și se deschide prin învârtirea părții superioare până la detașare. Apăsați ușor pentru a picura soluția.

Instrucțiuni de utilizare pentru sugari și copii:

Așezați copilul pe spate, cu capul întors într-o parte. Introduceți cu grijă vârful unidozei în nară. Apăsați ușor pe unidoză pentru a administra cantitatea dorită. Repetați operațiunea și pentru cealaltă nară. La nou-născuți, produsul se administrează prin apăsare foarte ușoară pentru a evita orice risc de contaminare a urechii medii. Așteptați un timp pentru ca soluția să își facă efectul, îndreptați capul. Ștergeți cu grijă surplusul de soluție. Pentru nou-născuți, dacă este necesar, se poate folosi aspiratorul nazal pentru a extrage mucozitățile.

Nazosept se găsește sub formă de cutii cu 20 unidoze a 5 ml

Dispozitiv medical clasa I