Necesitatea administrării unui protector hepatic

promo-stoptoxin

Nu mai este o noutate că, pentru pacientul român, sănătatea devine o prioritate doar atunci când ea este ameninţată. Urmând acelaşi principiu, pacientul apelează mai curând la tratament decât la prevenţie, de cele mai multe ori după bunul plac, în lipsa unui consult medical. Alţi factori nocivi precum alcoolul, fumatul, alimentaţia nesănătoasă, stresul, odihna insuficientă completează efectele adverse ale (auto)medicaţiei şi atacă ficatul, predispunându-l la îmbolnăvire. Administrarea hepatoprotectoarelor devine, astfel, o necesitate pentru protejarea sănătăţii întregului organism.
De asemenea, accesul la medicamente OTC (paracetamol) este facil şi uneori se apelează la terapii îndelungate cu alte medicamente (antihelmintice, antibiotice) care sunt administrate copiilor chiar şi atunci când nu este necesar. În aceste circumstanţe, nevoia de a asocia un protector hepatic pentru a atenua efectele secundare ale terapiei principale este impetuoasă şi de la sine înţeleasă.
Dezvoltată să ajute ficatul în situaţii critice sau să îl protejeze la nevoie, gama STOPTOXIN prin ingredientele sale naturale, se recomandă pentru hepatoprotecţie, hepatoregenerare şi detoxifiere naturală la toate categoriile de vârstă.
Silimarina susţine funcţia hepatică în timpul şi după tratamentele antiparazitare/antihelmintice, contracarează efectele negative ale intoxicaţiei cu paracetamol si protejează ţesutul hepatic în timpul tratamentelor îndelungate cu antipiretice şi antibiotic.
Colina ajută şi la reglarea colesterolului si la dezvoltarea neuronilor (fiind printre singurele vitamine ce ajung în lichidul cefalorahidian), iar la nivelul ficatului menţine transaminazele în limitele normale.
Inulina este o fibră naturală cu rol prebiotic, îmbunătăţeşte tranzitul intestinal şi favorizează detoxifierea.

STOPTOXIN sirop, cu administrare de la 1 an, este un hepatoprotector sub formă de sirop care asigură hepatoprotecţie şi detoxifiere naturală printr-un mecanism complex de acţiune: antioxidant, antiinflamator, antifibrotic.
Se recomandă administrarea în hepatite acute şi cronice, în toxicitatea indusă medicamentos (antibioterapie, antihelmintice, paracetamol) sau de alimentaţia nesănătoasă.

STOPTOXIN plicuri, cu administrare de la 7 ani, aduce un aport de colină şi silimarină cu un puternic efect hepatoprotector. Prin aportul de inulină (fibră solubilă), Stoptoxin plicuri îmbunătăţeşte tranzitul intestinal şi favorizează detoxifierea organismului. Fără zahăr.
Stoptoxin – mai mult decât esenţial pentru ficatul tău!

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa www.fitermanpharma.ro